Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Grave Encounters

Grave Encounters (2011)

Kdyby se objevilo pokračování, vůbec bych se nezlobila. Opuštěná léčebna a lekačky? To je moje ♥

Psycho

Psycho (1960)

Vrcholné a geniální dílo. Myslím, že toto už nic, nikdy a nikdo nepřekoná!

Evidence

Evidence (2012)

Kdyby se takový příjemný horor objevil častěji, vůbec bych se nezlobila! :) Hodně mě překvapil. Málem jsem si nas*ala do kalhot. :)

Pach krve

Pach krve (2003)

Tahle série mě neskutečně bavila a je škoda, že poslední díl a ten čtvrtý byly zklamáním. Ale i tak je to ten typ filmu, na který se můžete podívat kdykoliv a vůbec vás neurazí. :)

The Den

The Den (2013)

Jestli si s prominutím chcete zes*at kalhoty, tak se na to podívejte. Konečně po dlouhé době zajímavý horor. Myslela jsem, že se nedožiju konce. Psycho nářez. :) Víc takových hororů !!

REC

REC (2007)

Člověk by řekl, že má už dost všelijakých zombie apod. Ale tohle v sobě má velké kouzlo a úplně nový příběh. Děj a akce se rozjede ihned na začátku filmu, což mě velice nadchlo. Poté, co se začne dít něco většího, jsem napnutá, jako kšandy. Není to klasický zombie horor, kde se zombie plazejí, padají a jedí mozky, to ne. Tohle má v sobě obrovskou dávku originality a nikdy to snad nikdo ani nenahradí. První dva díly jsou velice dobré. Ten třetí samozřejmě též, ale už to tolik nenavazuje na ten konec druhého dílu, což mě docela zklamalo. Každopádně, kdo se rád leká, bojí a tak dále, ať okamžitě začne stahovat. Tohle za to stojí ! Herci sehraní perfektně a vše vypadá, že je to natočené skutečně, ostatně, nechte se překvapit..... :)

Pád do tmy

Pád do tmy (2005)

Námět a obsah hororu je velice originální. Odkázala mě na něj kamarádka s tím, že je velice dobrý. Po stažení jsem zírala. Začátek sice nic moc, ostatně, jako u každého filmu se musí počkat, než se děj rozjede. Ale výsledek stál za to! Stísněné prostory, jeskyně, tma, očekávání, co přijde, co se bude dít, bylo perfektní. Myslím, že to by nemělo chybět žádnému hororu. Já byla s filmem naprosto spokojená. :) Dá se říct, že je to ten typ filmu, na který se dá rozhodně podívat ještě jednou. Není co vytknout. Konečně to byl horor, kde neběhá maniak s nožem a nezabíjí na potkání. Opravdu to mělo kouzlo a svou originalitu.

Pátek třináctého

Pátek třináctého (1980)

To se snad ani hodnotit nedá!:) Pátek 13, Noční můra v Elm street, prostě klasika. Ten, kdo neviděl, snad ani nežije. Napětí, očekávání, strach, úzkost, vrah, krev, akce, skvělý scénář i postavy. :) Není co bych vytýkala. Tohle je prostě úžasné!!

Lidská stonožka

Lidská stonožka (2009)

A tím to všechno začalo.. :) Originální a skvělé dílo. Dieter Laser předvedl fantastický výkon a zářil. Film, na který se můžu podívat třikrát a pořád mě baví!

Saw: Hra o přežití

Saw: Hra o přežití (2004)

Dost originální série hororu. Není to žádná typická vyvražďovačka a podobné, kde je motiv jen jeden. Saw má v sobě něco víc. V každém díle se odhlaují další a další tajemství, jak co kde bylo apod. Hodně věcí mě zarazilo a vyděsilo, každopádně, stojí za to! Nepříliš typické způsoby úmrtí, zato horor, který u mě vítězí na plné čáře a dá se na kterýkoliv díl podívat znovu. Typickou větu si budu pamatovat asi navždy. "Zahrajeme si takovou hru". :))