Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Fantasy
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (9)

Příběh rytíře

Příběh rytíře (2001)

Heath Ledger (William Thatcher/ Ulrich von Liechtenstein) byl prostě PÁN herec. Středověk v doprovodu hudby od Queen a "doubla Nike" co by značka brnění je prostě dokonalé. Tento film rozhodně ničí představy o tom že film z historického prostředí musí být středověce nudný. Děj je famózní a herci dokonalí. Film je jako stvořen pro lidi s bujnou fantazií co jí rádi popustí uzdu, nikoliv pro konzervativce a lidi bez smyslu pro humor.

Past na rodiče

Past na rodiče (1998)

Úžasná rodinná komedie pro všechny věkové kategorie. Ideální pro pohodové neděle po O :) . Na tento film pravidelně koukám od svých šesti let a za těch xx let mě ještě neomrzel. Doposud nejlepší film s Lindsay Lohan v hlavní roli a to rovnou 2x :). Nechybí zde děj,humor i dobrá hudba. Vřele doporučuji shlédnou co nejčastěji pro uchování dobré nálady a positivní energie :)

American Satan

American Satan (2017)

Film si příjemně hraje s vaší myslí, poukazuje na světlou i temnou stránku osudu rockových hvězd a dopadu na jejich fanoušky. K tomu všemu ještě fantastická hudba která ne jednoho rockového/metalového nadšence pohladí na jeho černé duši. Závěrečné titulky tomu nasazují korunu. Bravo!