Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (112)

plakát

Proměna (2022) odpad!

Skoro jsem z toho taky dostal krámy. ㊙️

plakát

Dovolená za trest (2014) 

Taková klasická Sandlerovka... Jedna z těch lepších. Převlada normální humor nad tím dementně trapným, takže bych řekl taková pohodová rodinná komedie.

plakát

Interstellar (2014) 

První půlka je lepší nevýjimečný sci-fi, ale ta druhá půlka už je i na mě moc "Fi". Nemluvě o tom jak se ze sebe snaží udělat citovou vymejvárnu. Asi jsem moc očekával 7/10.

plakát

Kdo je kdo? (2014) (pořad) 

Starý dobrý lidi z hádej kdo jsem to tam držej. O nich to je a díky nim to je ještě celkem dobrý pořad kterej se da takle občas večer pustit.

plakát

Lucy (2014) 

Hodka a půl utekla jak nic. Přibitý do gauče jsem zaujatě sledoval, čas nabral rychlost a než sem se nadál tohle zajímavý sci-fi skončilo aniž bych si na něj stihl udělat názor. S jistotou můžu jen říct že je zajímavé !

plakát

Majk Spirit - Feel Alright (2014) (hudební videoklip) 

Až na to že ve videoklipu není nic jinyho než že majk balí nebo hulí travu to jde...

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Trochu vykradenej zdrojovy kod i kdyz to na nej dějově zdaleka nemá. Komedie a akce super ale příběhem to zaostává.

plakát

Robocop (2014) 

Naposledy jsem viděl robocopa v 10 letech jako kreslenou pohádku, takže jsem nevěděl co od filmu čekat a byl jsem příjemně překvapený. Z děje co dokázali do 2 hodin nacpat, žádné zbytečné odbočky takže jsem se ani chvíli nenudil. slušný herecký i grafický výkon. A jsem vážně rád, že se film věnoval spíše postavě než akci.