Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (1 065)

plakát

Komparz (2005) (seriál) 

Mám rád humor Rickyho Gervaisa. Extras je možná o trošku slabší než kancl, ale pořád je to zatraceně dobrý. Hostující hvězdy jsou naprosto úžasné, jak si dokážou dělat prdel samy ze sebe.

plakát

Copacabana (2010) 

Označení komedie je velmi matoucí, vtipy tam jsou asi tři a smíchy u nich nepuknete. Spíše jde hořký příběh ze života jedné prdlé ženské, s kterou ztratila její dcera trpělivost. Celý film je velmi depresivní a lehce optimistický konec už dojem moc nenapraví. A takový loser jako ona ještě zaplaťpánbůh nejsem. (Soul international family film festival 2010)

plakát

Shimyaui FM (2010) 

Příběh posedlého fanouška rozhlasového pořadu, který nechce, abys ním jeho oblíbená moderátorka sekla a tak ji morduje rodinu, je celkově strašně přitažený za vlasy a působí strašně nevěrohodně a vykonstruovaně. Všechno ostatní je víceméně v pořádku, od tradičně velmi dobré technické stránky až k hercům, kterým vévodí vždy minimálně dobrý Yoo Ji-tae. Místy to je opravdu strhující, ale musíte vypnout mozek.

plakát

Muž odnikud (2010) 

Akční a velmi krvavé drama vyprávějící tisíckrát obehraný příběh o pomstě, ovšem takovým způsobem, že mě naprosto strhlo.

plakát

Já, padouch (2010) 

Prave jsem se vratil z promitani v americkem Stroudsburgu a jsem naprosto nadsen. Celou dobu jsem se musel smat a na konci publikum tleskalo, coz se nestalo ani na konci Toy Story 3. Scenar je vynikajici, film je narvany akci a spoustou humoru, ktery ani jednou nesklouzl do trapnosti. Animace je taky vynakajici a Stave Carell ma naprosto uzasny akcent. I kdyby Despicable me natocil Pixar, patril by k jeho nejlepsim filmum. Pro me rozhodne jeden z nejlepsich filmu roku. Celkem mi pripomina Uzasnakovi, Despicable me je stejne uzasny ve vsech smerech. Ani minutu jsem nenudil. Malokdy se mi stane, ze by moje oblibena scena byl cely film, ale to je prave pripad tohoto filmu. Koncim se superlativy a tesim se, az to uvidim podruhy.

plakát

Euihyeongje (2010) 

Spise mirne zklamani z nevyuziteho potencialu. Herci fajn, po technicke strance taky dobry, ale cekal jsem neco uplne jineho (coz je asi moje chyba) a z toho, co jsem dostal, moc nadseny nejsem. 7/10

plakát

Útěk ze Severní Koreje (2008) 

Strhující dokument zobrazující cestu severokorejských uprchlíků přes polovinu Asie do Jižní Koreje. Výjimečný není ani tak tím, že by přinášel nové informace, ale zobrazením celé cesty uprchlíků přímo z akce.