Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Biografie (3)

Mimi Rogers (herečka / producentka)

16.05.2008

Mimi Rogers (vlastním jménem Miriam Spickler) se narodila 27. ledna roku 1956 v Coral Gables na Floridě. Její otec Philips J. Spickler byl žid, který přežil holocaust. Jako „zázračné dítě“ přeskočila několik tříd (v současnosti je členem Mensy) a studia úspěšně ukončila už ve 14 letech, místo chození do školy pracovala jako… (více)

Rachel Nichols (herečka)

29.04.2008

Tahle sympatická, 178 cm vysoká blondýnka se narodila v Augustě, ve státě Maine 8. ledna roku 1980. Po studiích v Cony High School a ve Francii navštěvovala univerzitu Columbia v New Yorku, kde se sice věnovala studiu psychologie, ale přitom si už vyzkoušela první herecké krůčky při vystoupení ve školním divadle. Jak napovídá… (více)

Mia Kirshner (herečka)

19.06.2007

Mia se narodila 25. ledna 1975 v kanadském Torontu. Otec Sheldon, německý novinář potkal její matku Etti (bulharskou židovku) v Izraeli, Mia je na svůj židovský původ patřičně hrdá a ve většině svých rolí ho nijak neskrývá. Má jednoho sourozence, mladší sestru. Studovala ruskou literaturu na McGillově univerzitě v Montrealu.O… (více)

Reklama