Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (349)

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

No more Planet of the Apes ... zdá se že někdo nepochopil, že tenhle námět už v předchozích dílech ukázal vše co mohl, nyní už se vše staví na překombinovaných digitálních tricích a dlouhých zamyšlených pohledů do očí "roztomilých" opiček. A když vše nezachrání ani krásná Freida Pinto, je jasné, že navázat na první filmy se ani tentokrát vůbec nepovedlo.

plakát

Malý Manhattan (2005) 

Malý velký film - malý nenáročností, velký poselstvím - v zamilovanosti člověk dělá pořád ty samé věci, ať je mu deset, dvacet, padesát, osmdesát ... vždy se bude chovat jak pitomec :-)

plakát

Pomáhat a chránit (2011) 

Nejlepší film jakej jsem za poslední rok viděl ... a není to tak těžké, natočit něco u čeho se člověk královsky baví 5*

plakát

Noc je ještě mladá (2011) 

Ale co sakra ... přesně na tenhle nenáročenj odvaz jsem měl náladu, romanťárna jak prase a sympatish people, není co řešit za 4*

plakát

Londýnský gangster (2010) 

Pro mě zatím největší letošní pecka ... přesně tohle mám rád, ou jé!!! More please...

plakát

Varieté (2010) 

One woman show!!! Jasně není to moc film, spíš takový koncert ... děj to nemá, všechny postavy jsou takové neslané nemastné ... leč hloubka a barva hlasu Christiny Aguilery mě nepřestane udivovat, jo tuhle burlesku jsem si vychutnal!!!

plakát

Děcka jsou v pohodě (2010) 

Komické, jak se vše může zkomplikovat, když darujete sperma ... jako bonus úžasná Julianne Moore, vau.

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Nádhera ... jak zfilmovaný sen. Silný příběh o rozhodnutích, která Vám změní život a přitom ... Jediný možný tah je netáhnout. Jared Leto opět nezklamal, už dávno vím, že filmy, které si vybírá stojí za to ... další filmová role, kterou Vás rozcupuje tak jako se mu to povedlo v Requiem for a dream. Díky Bohu, že se takových filmů netočí víc, takovou "filmovou krásou" se totiž nemá plýtvat. Jaco van Dormeal, díky ... za každé nové ráno.

plakát

Počátek (2010) 

Pravděpodobně film, který nelze komentovat pouze po jednom shlédnutí ... alespoň u mě to tak je, absolutně nevím co si o něm myslet = jsem zmaten = jakobych spal = ve snu.