Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (349)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Geniální. Tak v tomhle případě jsem slzil jako ďas. Roy, Moss a Jen? Jóoooóhhhoo. Tak tohle trio se povedlo. Roy je roztomilej zmatkař, Moss je geniální hláškař (jeho účes je úžasnej :) a Jen, ach Jen (tak takovou šéfku by chtěl asi každý) ta je prostě super hot mega roštěnka (teda až na ty prstíky u nohou, že ;-). Seriál, kde ani jeden díl není slabej? To samo o sobě tohle dílko povyšuje k hvězdným výšinám (troufám si tvrdit, že jen tak něco ho k zemi nesundá), tak honem honem Grahame, čekáme na další díly!!!

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Oproti seriálu se někam vytratilo to KOUZLO, které z akt X udělalo kultovní věc, to NĚCO nad čím přemýšlela hromada lidí, tajemné JISKŘENÍ mezi Mulderem a Scullyovou ... co tedy zůstalo? ... X-Files: I Want to Believe je "pouze" solidní detektivka, která vyšumí rychleji než dojedou závěrečné titulky. Na jedno zkouknutí dobré, vracet se k tomu bude už málokdo. Chci uvěřit, že se z Akt X dá vyždímat mnohem víc, ale stejně jako Scullyová ... začínám pochybovat!!!

plakát

Akvabely (2007) 

ÚCHVATNÉ ... jednoduše mě tento film vyždímal citově až na dřeň. Skvělé představení obou hlavních hereček, obzvlášť Adele Haenel byla neskutečná (umím si představit, že bych jí zobal z ruky). Málokdy se stane abych měl na rukou husí kůži při závěrečné scéně. Není co dodat! Brilantní, tleskám a smekám.

plakát

Americká krása (1999) 

Neuvěřitelně emotivní a do hlavy se deroucí snímek, který ani po letech neztrácí nic ze své filmové údernosti. Spacey a Benning k sobě padnou jak prdel na hrnec, takovou souhru jsem už dlouho neviděl, navíc Mena Suvari je opravdu rozkošná a Thora Birch je opravdu "divná" :) Co víc byste od filmu chtěli? 10/10

plakát

Amorův úlet (2006) 

Pár slibných komických scének, jedna dost nechutná (momentka se šlehačkou mě bude strašit asi ještě dlouho ... brrrr) a průběh (i s očekávaným koncem) který tu byl zhruba asi miliónkrát. Na oddechové zkouknutí to ale stačí, a pak rychle pryč, není se proč vracet.

plakát

Anglické jahody (2008) 

Tak nevím, tohle se asi fakt nepovedlo, skoro jsem u toho usnul. Pár komediálních nápadů, jinak chaotická směs obrazů, která dohromady nedávala moc smysl.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Naprostej nářez, válím se smíchy při každym jeho šklebu ... bohužel má ve většině případů pravdu, úroveň dnešních hospod a restaurací je prachmizerná až děsivá, a vidět jak se takové jídlo někdy připravuje, to Vás brzy přejde chuť !!!

plakát

Antikrist (2009) 

Mám rád složitá dramata, ale.... co je moc, to je moc ... úžasná hudba, užasné zpomalené obrazy, ... a pak už jen chaos!

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Prostě parádní akce, tak jak to má u akčňáku být ... škoda jen trochu těch laciných efektů, to si mohli odpustit.

plakát

Austrálie (2008) 

Doják jak kráva. Ale což, Baz Luhrmann to avizoval dopředu, takže každému bylo jasné, co může od filmu očekávat. Já jsem se na to připravil ... a tuhle velkolepou podívanou jsem si pořádně vychutnal, herecké výkony přesvědčivé, Nicole o fous lepší než Hugh a až na toho míšence (ten byl přeslazenej až moc ;-) i ostatní komparz předvedl solidní výkon. Příroda úchvatná, zápletka naviní, válečných scén poněkud míň než jsem čekal a i toho honáctví nebylo tolik, což je ostatně jediná výtka co se dá Luhrmannovi vytknout - snažil se toho do filmu narvat tolik, až z toho udělal pořádnej guláš, ale ... tohle klokaní maso chutná výtečně, pěkně s knedlíkem a vychlazeným pivkem v ruce.