Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (25)

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Myslím si, že Mando je jedna z nejlepších věcí za posledních 15 let co pod značkou star wars vznikla. Hudba je skvělá, hodně tahá kvalitu nahoru. Bohužel u některých dílů je velmi zase citit ideová propaganda jednotlivců kteří meli některé díly na starost. Škoda. Za mě 90%.

plakát

Čihajafuru - Season 2 (2013) (série) 

Ayase je moje favoritka ... a musím přiznat , když Ayase se poranila, bylo mi to táááák líto, protože jsem věděl co přijde, ale Chihaya můžu za mě říct, mě chytla, a nejradši bych si i Karutu zahrál :') a vážně mam slzičku u očka :)

plakát

Čihajafuru (2011) (seriál) 

Ne vážně, tady nechci psát přechytralý a vševědoucí komenty jako ostatní ... napíšu to co ve mě Ayase probudila, a to uplně něco nového .... ani ,svým způsobem to je nudné, a nepochodujou mechy ... nebo nemaj ultimate mahou shoujou powers , ale za mě, tenhle seriál mě skutečně baví . C.

plakát

Kenpú denki Berserk (1997) (seriál) 

Tak toto je bez pochyb jedno z nejlepších anime, které jsem měl tu čest vidět. Nejen, že bych to nazval leadrem historického medieval žánru, ale hlavně poctivý super příběh. Guts, je takovy ten tsundere typ a Caska jakbysmet. Četl jsem i mangu, a že má tedy o mnohem větší rozsah než serial, ale to až tolik nevadí, jelikož hudba je suprová, at už theme pro Gutse nebo intro ... každopádně za mě *****! C.

plakát

Ao Haru Ride (2014) (seriál) 

Něják měknu, takový typický odpolední slaďáček ... furt jsem čekal na tu první pořádnou pusu ale nic tu nic :))) každopádně... kdo hejtuje nepochopil podstatu, je mi jich líto, za mě 3* :)

plakát

Širogane no iši: Argevollen (2014) (seriál) 

Je hodně mecha anime ... gundam počínaje, cross ange konče, ale toto za mě jednoznačně vede, příběh mě oslovil, animace solidní, a ztvárnění postav není přehnané, a jsou i uvěřitelné ... každopádně, hltem jsem shlédl vydané díly, a vezmu i v úvahu úvodní theme, který je pro mě vážně super, tak za mě zatím 5*. C.

plakát

Gravitace (2013) odpad!

Odpad ... proč ? Zeptejte se sami sebe ... a hlavně Vy co kritizujete ty co něco přeceňují ... nejhorší ubrečená limonáda, která se vše snažila schovat pod hezkou etiketou ... 0,0 W

plakát

Kmotr (1972) 

K tomuto snímku jsem musel dospět, poprvé když jsem ho viděl asi v patnácti letech, byla to pro mne absolutní zívačka, a přepínal jsem programy. Samozřejmě co čas nechtěl i já jsem dospěl, a vidím věci jinak, stejně tak i když jsem si nakonec našel ten čas, a pustil si film v originálním znění. Co dodat, film ze 70tých let a já si opakuji scény? Asi vážně stárnu, naprosto úžasné ve všech směrech, bulldog Brando, přitroublo Pacino, dozrávají úplně stejně jako já, donutilo mě to přečíst si knihu, ale oproti novým interpretacím je to vskutku věrné, ve všech směrech spokojenost. Nemůžu nedat *****. C.

plakát

Legenda o Mulan (1998) 

Mulan, je pro mne absolutně nejlepší disneyovka, kterou jsem měl tu čest spatřit, proto i samozřejmě skončila na mém stole jako čestný BD nosič. Miluji hudbu, miluji příběh, miluji všechno co tam vlastně je, neurážlivý vtip, Mushu a samozřejmě Cvrček. Tady prostě není co víc dodat, za mě jednoznačně ***** bez váhání. C.