Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Komedie

Obsahy (40)

Láska mezi kapkami deště

Láska mezi kapkami deště (2013)

Bylo, nebylo. Kdesi, v jednom velkém městě, je kouzelná ulice, kde se za soumraku dějí podivuhodné věci. Tento večer navíc prší a lidé vytahují své deštníky, aby nepromokli až na kost. Jsme však ve světě plném zázraků a tak na chvíli můžeme nechat lidi svému osudu a hleďme... Patníky,semafory, okapy, domy, dokonce i kanálové výpusti, vše, co obyčejně známe jen jako věci kolem nás, je živé! Nenápadně se protahují, sledují svět kolem sebe, usmívají se nebo mračí a podívejte v té hromadě deštníků, které se tu v tom lijáku sešly, se začíná něco dít...

M is for M.I.L.F.

M is for M.I.L.F. (2013)

Frivolní postarší dáma si dopřává koupel v krásné zdobené vaně, ta však skrývá hrůzné tajemství.

M is for Macabre

M is for Macabre (2013)

Tři přátelé diskutují o složité situaci a z koupelny se ozývá křik. Co je příčinou nenadálé změny chování jejich kamaráda, proč ho museli svázat a zavřít. Je nemocný nebo jeho stav způsobilo něco jiného?

M is for Machinations

M is for Machinations (2013)

Chlapík najde v lese peněženku plnou hotovosti, neodolá a peníze si přivlastní. Další bankovky jsou rozvěšeny po okolních stromech a jeho chamtivost ho zavádí dál a dál od cesty. Měl se však raději zachovat jako poctivý občan a nález odevzdat na nejbližší policejní stanici.

M is for Macho

M is for Macho (2013)

Hrát basketbal se zombies není jen tak. Nepřihrají, na koš nevystřelí, většinou jen tak postávají, ale klidně soupeře srazí k zemi. Raději s nimi nehrajte.

M is for Madaline

M is for Madaline (2013)

Temná noc a temný dům, jen světlo videokamery krájí temnotu. Co se to skrývá ve stínu ?

M is for Madame-Kali

M is for Madame-Kali (2013)

Vyděšený a svázaný muž se má stát obětí rituálu několika žen uctívajících krvelačnou bohyní Kálí, Osvobodí se z pout, ale čas na útěk už nezbývá, vládkyně smrti přichází. Pomsta bude sladká.

M is for Maddy

M is for Maddy (2013)

V lese procitá dívka potřísněná krví. Zmatená a vyděšená běží domů, kde objevuje zmasakrované členy své rodiny. Kdo to udělal a proč ?

M is for Marauder

M is for Marauder (2013)

Dívka se účastní podivného závodu tříkolek, v němž je možné téměř vše a k zastavení soupeře můžete použít cokoliv. Kdo jej však pořádá a jaká je odměna pro vítěze?

Room 8

Room 8 (2013)

Na celu je přiveden nový trestanec a seznamuje se svým spoluvězněm, postarším málomluvným mužem. Usedne na palandu, kde objeví červenou krabici, jeho zvědavost jej nutí ji otevřít, ale starší muž jej varuje, že bude litovat, nedbá varování a krabici otevře a odhalí něco, co by si nedokázal představit ani v tom nejšílenějším snu.

Dead Man's Lake

Dead Man's Lake (2012)

Bratři Nick a Pete a Nickova dívka Grace se vydávají užít si víkend v přírodě. Nedbají na zákaz kempování a utáboří se u krásného jezera uprostřed lesů. Bezstarostný a nevyzrálý Pete, mladší z obou bratrů, se baví odpalováním dělbuchů a rozhazuje je po okolí zcela bez rozmyslu. Zatímco Nick a Grace si užívají chvíle soukromí, Pete se potuluje po okolí a při jedné ze svých toulek zjistí, že v lese nejsou sami a poté se roztočí kolotoč událostí, vedoucí ke strašlivé tragédii, která se vůbec nemusela stát...

Plurality

Plurality (2012)

V nedaleké budoucnosti v New Yorku... Byla spuštěna tzv. Benthamova síť, technologický zázrak, který nahradil kreditní karty, pasy, karty sociálního pojištění a další identifikační prostředky. Jediným dotykem, kdy si Síť odebere malý vzorek DNA, dokáže okamžitě identifikovat každého člověka. K tomuto výdobytku techniky dostali přístup strážci zákona a během několika měsíců byla téměř vymýcena kriminalita. V poslední době se však začínají objevovat zvláštní anomálie, a to zdvojené identity. Jedna z nich je jiná než všechny ostatní a zdá se, že o budoucnosti celého světa se bude rozhodovat právě teď...

The Colors of Evil

The Colors of Evil (2012)

Na přivolání satanáše je lepší použít jinou publikaci než Vyvolávání démonů pro děti. Může se pak stát něco podobného jako pomstychtivé holčičce, a namísto strašlivě vypadajícího tvora si přivoláte růžového a roztomilého satánka, který vypadá, že by ani mouše neublížil.

Dollface

Dollface (2011)

Je Halloween. U Emily a Nicka zazvoní na koledu dívka v podivné masce a zapomene u jejich dveří kabelku. Nick se ji rozhodne zanést na adresu, kterou zjistil z dívčiných dokladů. Když se dlouho nevrací, Emily se rozhodne jít ho hledat. Dorazí na uvedenou adresu a sdělí ženě (Roma Maffia), která jí otevřela, jak se věci mají. Ta je znepokojena a pozve ji dál s tím, že vše za chvíli vysvětlí, a vzdálí se. Poté Emily zaslechne Nickovo volání o pomoc a rozehraje se krutá hra na kočku a myš.

Flesh Art

Flesh Art (2011)

Muž preparuje v temném sklepení lidskou lebku a z temných koutů se k němu blíží něco hrůzného.

Lock Up

Lock Up (2011)

Muž odcházející v noci z práce zjišťuje, že není v jinak prázdné budově sám.

Tunnel, The

Tunnel, The (2011)

V temném tunelu je dvěma ozbrojenými muži v ochranných oděvech nalezena zraněná žena. Brzy se ale ukáže, že tam nejsou sami.

Bad Moon Rising

Bad Moon Rising (2010)

Dva mafiáni vyslýchají připoutaného muže, bijí ho a mučí. Přichází však úplněk a oni brzy zjistí, že si vybrali špatnou oběť.

Dinner Date

Dinner Date (2010)

Samice a Samec, Žena a Muž, Jin a Jang - dva rozdílné světy, dvě rozdílné mysli, které jsou však k sobě přitahovány nejen silou přírody. V tomhle krátkém snímku se pak dozvíte něco málo o tom, jak na tenhle zvláštní magnetismus nahlíží On i Ona.

Reklama