Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (56)

plakát

Příběh služebnice - Zrnka (2018) (epizoda) 

Ze začátku jsem paní Waterfordovou litovala.. teď si nejsem jistá, jestli jí náhodou nenávidím :D Dále doufám, že to s tetou Lydií dopadne velmi špatně.. musí!!

plakát

Příběh služebnice (2017) (seriál) 

Seriál, který myšlenkou je nechutně a vážně depresivní. Občas jsou díly snad až zbytečně protáhnuté.. a však možná i díky tomu to působí opravdu realisticky → dostane se pod kůži raz dva.. kdo se chce soucítit s June/Offred bude mít na tuty noční můry!

plakát

Pohádky naruby (2016) (TV film) 

Naprosto a bezpochyby úžasné originální vyprávění více pohádek v jedné! Až neuvěřitelné s jakou dávkou humoru, hořké pravdy a částí i morbidity se to odehrává, ale právě to tomu dodává božský nádech pefektnosti. Přeci jenom je to stále na principu pohádek a proto přeci musí zvítězit dobro nad zlem.. nebo to je jinak? :D

plakát

Mortdecai: Grandiózní případ (2015) 

Chápu, že se tento film některým jedincům nemusí úplně zamlouvat, ale pro mě je to jednoznačně jeden z mých nově objevených oblíbených filmů. Je to na mé vlně, úplně se vším všudy.. Zprvu jsem byla zaražená, kvůli bizarním výkonům, ale když jsem se zakoukala, a že zakoukala, přišlo mi to zcela dokonalé! Gwyneth a Johnny si parádně sedli a mě uchvátil celý film! To, co jsem na jednotlivých hercích neměla doposud ráda, tady využili jako svoje přednosti a to tak perfektně, že jenom žasnu! Za mě rozhodně grandiózní. :)

plakát

22 Jump Street (2014) 

Vtipný, skvělý, dokonalý... Lepší komedii jsem snad ještě neviděla. Co víc dodat, Je to prostě pecka! a to od začátku až do konce. Dlouho jsem se takhle nezasmála.

plakát

Jack a obři (2013) 

Zvláštní že obři vidí dolů na lidi, ale lidi nevidí nahoru na obry. Pěkný film, ale u mě si nezaslouží více než 3 hvězdičky. Taková pěkná pohádka o fazolích pro dospělé.

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Příběh nic moc... čtyři hvězdičky dávám jen za ten konec, který mně přišel bezvadný. Myslím - obecně- že celkově záleží na konci filmu. Mimoni úžasný jako v předchozím díle, další plus ke 4 *.

plakát

Konečná (2013) odpad!

NEDOMYŠLENÝ... a to to velice, ale opravdu velice ničí celý film

plakát

Království lesních strážců (2013) 

Skoro od začátku filmu jsem si představila jak to asi bude dál pokračovat a vůbec jsem se nezmýlila... Pěkná myšlenka, pěkné zpracování. Celkově je pěkná, to se musí nechat. Ale i přesto si myslím že si zaslouží čtyři.

plakát

Ledové království (2013) 

Zpracování fantastické, ale musím přihlédnout i na obyčejný děj, který není nic moc zpestřený.. Pro děti samozřejmě okouzlující a dostatečně skvělý.