Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (205)

plakát

Moje super úžasné šestnáctiny (2005) (seriál) odpad!

Viděno asi tak 30 minut nějakých prazvláštních lidí o kterých se nemůžu vyjádřit jinak než že to jsou z největší pravděpodobností idioti. Děkuju mému tátovi a mojí mámě, že jsem se narodila do normální rodiny a měla jsem naprosto dokonalé dětství se spoustou odřených kolen. Počítám že ve 30 letech bude mít tolik plastik, že bude hnusná jak noc. Je mi těch lidí vlastně líto.

plakát

Drahé tety a já (1974) 

Zasmála jsem se a písničky mi kupodivu nevadily. Písnička "tam dole u tét ..." (ve vesternovém kabátě) byla skvělá. Jde vidět že když se komedie točí z citem a přirozeně, vypadá 100x líp než ty křečovité pokusy bavit lidi padáním, prděním a vtipem tlačeným až z paty. Hezká komedie na lehnutí k telce.

plakát

Mrazík (1964) 

Nikdy se mi ten film moc nelíbil.

plakát

Nekonečný příběh Posledního z Aporveru (2015) 

Nicneříkající chvalozpěvy na neexistující film. V celém dokumentu, jsem se nedozvěděla nic o tom v jaké přesně fázi se natáčení nachází. Vypadá to podobně jako Fukův film Fuka v Tokiu (nebo jak se to má jmenovat) Spolknout tolik peněz a nebýt za to nijak potrestaný, je asi návod, jak lehce přijít k penězům. Mám nápad na film, přidá se někdo ? Myslím že co se týká neexistujících filmů, máme šanci vidět dřív Bubeníka a princeznu, než Posledního z Aporveru.

plakát

Žraločí tornádo 6 (2018) (TV film) odpad!

Běželo to v TV když jsem byla na návštěvě u mámy. Na otázku proč se dívá zrovna na tohle, mi odpověděla že to je tak ujetá kravina, že se u toho musí smát. Je to jeden z těch mála případů kdy s ní nemůžu souhlasit.

plakát

I Think We're Alone Now (2018) 

Film bych rozdělila na sekvence. Sekvence 1) SÁM : Del je systematik, má svůj režim, uklízí město a je mu tak nějak dobře. Samota mu i docela vyhovuje - nejlepší sekvence a zasloužila by si 5 hvězd. Sekvence 2) DVA : Del potká Grace a ta mu trochu nabourá jeho poklidný život. Sama je trochu zvláštní ale oba si nakonec na sebe zvyknou. Uklízí spolu, jí spolu, mluví spolu - i tahle sekvence je celkem v pohodě a dala bych 3 hvězdy. Sekvence 3) SPOLEČNOST : moc jsem tomu nerozuměla a docela mi asi unikal nějaký význam toho o čem mluvily - velmi slabá sekvence za kterou bych dala 1 hvězdu. Sekvence 4) KONEC : Trochu se vysvětluje, trochu se mluví, padne výstřel a Del i Grace se vrací "domů". Moc jsem se nechytala a nějaké náznaky o co by mohlo jít mi zřejmě nedošly - velmi slabá sekvence za kterou bych opět dala 1 hvězdu. ___ Film mě jako celek přišel zajímavý a určitě jsou třeba 2 třetiny filmu hodně slušným (postapokalyptickým ? ) náhledem do světa který postihlo cosi o čem se sice nic nedozvíme ale ve kterém se dá žít. Ten závěr mi hodně vadil. Kdyby se celý film zabýval jen tím jak žije Del a Grace a jak se spolu pokouší existovat v prázdném městě, dala bych 4 hvězdy. Takhle (s dalšímy postavami a závěrem) dám jen 2.

plakát

Kauzy Jaromíra Soukupa (2017) (pořad) 

Teď to zrovna sleduju, a nedokážu pochopit, že tento pán + Honza Musil, je ve visílání od rána do večera. Kdykoliv přejíždím ovladačem po programech, je tam buď tady ten, nebo ten druhý. Barrandov nic jiného nevisílá ?

plakát

Ghost Rider 2 (2011) 

Za pekelný bagr, dám 1 hvězdu. Jinak je to nějaká prapodivná slátanina, u které se musely sfetovat snad úplně všichni, protože třeba scéna kdy si vezme ten svatý chleba a to co následuje potom, nemohl natočit nikdo z jasným rozumem. To je něco neuvěřitelného.

plakát

Ghost Rider (2007) 

Tento film, má 2 pozitiva. 1) vznikají hodně hezké walpapery. 2) společná jízda obou riderů ke konci. Jinak je to hrůza. Nebudu přidávat hvězdy ani za Evu Mendes, protože ani ta si to nezaslouží. Nikolas Cage začal upadat do béčkových vod a tohle nadělení mu to jenom usnadnilo.

plakát

Top Gear 2010 (2002) (pořad) 

Sleduju to sem tam, a spíše to nechávám běžet v TV protože jinde nic lepšího není. Co se týká Talk-show, dala bych asi 2, 3 hvězdy, záleží co se v dané eposodě děje, ale za speciály jednu přihodím. Speciály jsou bezva.