Reklama

Reklama

Je tomu už dávno, co hvězdný motocyklový kaskadér Johnny Blaze (Nicolas Cage) uzavřel smlouvu s ďáblem, aby tak dokázal ochránit lidi, ke kterým má nejblíže - svého otce a dětskou lásku Roxanne (Eva Mendes). Nyní si však ďábel přišel vybrat svůj dluh. Přes den Johnny zůstává špičkovým kaskadérem, ale po setmění se mění v Ghost Ridera, jehož údělem je lovit rebelující démony. I přesto, že je nucen bezvýhradně plnit ďáblovy rozkazy, rozhodne se se svým osudem bojovat a využít své prokletí a nově nabyté síly k tomu, aby ochraňoval nevinné. (HBO GO)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (867)

Lima 

všechny recenze uživatele

Tož děcka, pozorte!! Ghost Rider - ideální na takové to "domááácííí žvýýkááááníííí", nejlépe popkornu s mozkem v režimu ´switch off ´. Bezbolestně odsýpající hovadinka, s komicky přehrávajícím Cageem (který film od filmu pracuje na své možné budoucí pověsti "hereckého Eda Wooda"), s příjemnými ženskými vnady Evy Mandes a roztomilou komiksovou stylizací, přičemž srandovní hořící lebajzna Johnnyho Blaze je ještě víc cool, než Cageův pracně přilepený příčesek a to už je co říct. Škoda jen, že hlavní záporák Blackheart je totální nula, která by nenahnala strach ani mému vyplašenému křečkovi a ještě větší škoda toho naprosto zhovadilého finále, které svojí kvalitou klesá někde na dno céčkového bahna do sousedství ´Power Rangers´. Ale co, těsné 3 hvězdičky, ať nežeru. Johnsonův film je sice v silné konkurenci jednou z nejslabších komisovek, ale určitě zářezem do mých guilty-pleasure trofejí :o) A "náhradní pytel" jsem k tomu nepotřeboval!!! ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ghost Rider to u mě neměl snadné. Už když jsem vidět první fotku mi bylo jasné, co to bude zač. A nelíbilo se mi to. Nakonec mi ani tak nevadil chlápek s hořící hlavou na motorce, jako spíš nesmyslný děj, motorka jezdící po vodě a neuvěřitelně špatná herečka hrající Riderovu lásku. Nikolas Cage a jeho hlášky jsou silnější stránka filmu,což je s podivem, ale celkově je to neuvěřitelně... smutné. Navíc ty příšerné triky a hrozná hudba... ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak na copak si vzpomenu pár hodin po skončení filmu ? Krásně napěchované dokonalé kozy Evy Mendes v bílé blůzičce, jóóó ty bych si dal ... třeba se šlehačkou :) Ona vůbec celá Evička je takové poupátko, že když ve filmu bouchne auto nebo je tam jinej efekt, tak čumím stejně na Evičku a její efekty. Jo a pak si ještě vybavuji, že Cageovi hořela lebka, ale to zase není takové terno, já se jednou spálil při opalování na Slapech a hořelo mě celé tělo. No, ale k tomuhle filmu jsem teda nezahořel, efekty na hovno, akce na další, herecký výkony všech podali demisi, takže snad jedině Evička a vizuálnost / oranžová na černým vždy vynikne / no a třetí hvězdičku dám, protože mám rád oheň a nechci Evičce moc ublížit. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

O Ghost Rideru se mluví už poměrně dlouho. Neustálé odklady premiéry, a poměrně slušné ukázky neustále zvětšovaly moji zvědavost a tak, když Palace Cinemas uvedlo film v Black Boxu, nelenil jsem a šel jsem. Posilněn dvěma pivy (v plechovce za 35,- jedno) jsem se usadil v sále a čekal co bude. Úvod byl poměrně fajn, stylovej. Následující cca desetiminutovka byla poměrně k nevydržení. To, co následovalo potom se nedá nazvat jinak, než "Hodina a půl 'Guilty Pleasure' v té nejčistší formě, jakou si jenom dovedete představit". Ten film je Úlet! Totální! Scénář je mimo, herci jsou k sežrání (Eva Mendez v restauraci) a ve svých rolích se dokonale vyžívají. Nicolas Cage je komik, Sam Elliot prostě je, film má několik nádherných záběrů (až mě mrazilo) a ta závěrečná titulková skladba je naprosto luxusní. Film je opravdu neskutečně zábavnej (je tak blbej, že to prostě nemůže být myšlený vážně) a já prostě nemohu jinak. Dávám slabších 5 hvězd a chci pokračování! A chci ho HNED!!! ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Ano. Určitě sem si od filmového Ghost Ridera sliboval víc. Nicméně musim připustit, že jsem se u filmu celkem dobře bavil. Myslím že většina diváků půjde z kina s dobrým pocitem. Před vchodem ale vypněte mozek. Na Ghost Ridera se jen a jen dobře kouká...... Nakonec mu dávám tři hvězdičky, které si určitě podle mě film zaslouží... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (29)

  • Ve scéně, kdy Johny Blaze (Nicolas Cage) pronásleduje a pokouší se zastavit na dálnici zpravodajskou dodávku, se mu to podaří, až když před auto postaví svou motorku. Dodávka pak zastaví těsně u motorky. Přesto o několik minut později, když se dodávka dá opět do pohybu a odjíždí, žádnou motorku neobjíždí, necouvá, motorka zkrátka z dálnice zmizela. (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy Ghost Rider (Nicolas Cage) odjíždí z policejní stanice, je možné všimnout si, že z poničeného neonového nápisu "garage" zbývají jen poslední dvě slabiky - "rage", což v překladu znamená vztek. A právě ten hlavní postava ve scéně pociťuje. (ČSFD)
  • V obsazení chvíli figuroval Jon Voight, ale nakonec si to rozmyslel. (imro)

Související novinky

Nicholas Cage jako temný Spider-Man

Nicholas Cage jako temný Spider-Man

05.07.2018

Nicolas Cage (Skála, Tváří v tvář) už má s komiksovými filmy nemalé zkušenosti. Zahrál si Ghost Ridera, skvělou roli ztvárnil v Kick-Ass, a Tim Burton z něj kdysi málem udělal Supermana. A teď – teď… (více)

Komiksová kázeň Sama Mendese

Komiksová kázeň Sama Mendese

31.10.2008

Tak z tohohle se vyvine buď stoprocentní kachna, anebo jedna z nejzajímavějších komiksových adaptací vůbec. Studio Columbia Pictures totiž koupilo práva na drsného Preachera a momentálně prý ukecává… (více)

Fámy, drby, klepy

Fámy, drby, klepy

07.09.2008

Krotitelé duchů 3, Ritchieho Sherlock Holmes, Ghost Rider 2 a čtvrtý Shrek se setkali v dnešní novince, která je sice plná různých dohadů, ale bulváru a bizarnostem typu „Cher v roli Catwoman“ se… (více)

Kazatel je mrtvý

Kazatel je mrtvý

28.08.2008

Nelekejte se, tohle není další nekrolog. Neumřela žádná osobnost. Umřel projekt. Ultradrsná komiksová série Preacher (pár dílů vyšlo i v češtině) o odpadlickém knězi, který putuje Amerikou, válčí s… (více)

Reklama

Reklama