Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Terkel má problém (2004) 

Animák, který se naprosto vymyká obvyklým rodonným animákům jako shrek, Madagaskar a spol. Děti s problémy jako má každý jiný. Je to super animovaný film a je nepřehlédnutelný svojí sprostotou a vulgárností.

plakát

Pevné pouto (2009) 

Co se děje když zemřete? A zaleží jak zemřete? V tomhle filmu na tom záleží, protože Susie byla zavražděna, nemá ani po smrti klid, protože je vrah na svobodě. Promyšlený snímek se skvěle zahranou rolí otce - Mark Wahlberg. Jediné co mě u tohoto filmu zarmoutilo, byl konec. Vrah spadl z útesu, kde ho nikdo neobjeví. To si Susie nezasložila. Měli ho chytit a usvědčit z vražd všech těch dívek. A jak dopadlo její tělo? Pohrbené v hnusné díře plné harampádí. Zasloužila by si pohřeb.

plakát

The Divide (2011) 

Realistické pojetí lidského hyenismu a poklesu morálky. Film bez servítek s veškerým možným hnusem, který člověk dokáže udělat. I v takovém filmu by si to zasloužilo trochu lepší konec.

plakát

Tucker & Dale vs. Zlo (2010) 

Povedený horor s humorem. Chcete v klidu odpočívat na své nové chatě, dělat si tam svoje, ale to by nebyl horor, kdyby tam netekla krev a neumírali lidé. Ale jak umírají? Vlastním přičiněním. Neuvěřitelné. Vryla se mi do hlavy nejlepší scéna z filmu, jak Tucker má v ruce motorovou pilu a utíká před včelami a před ním utíká studentík, co si myslí, že ho honí maniak s pilou :-)

plakát

Dopisy pro Julii (2010) 

Celkem předvídatelný film. Sophie odjede do Itálie se snoubencem, tam potká jiného, brání se, ale stejně nakonec podlehne. Nejhorší klišé, když stařenka Claire spatří svého Lorenza - proboha on přijíždí na koni jako přelud. Klišé. Má to být romantický film, ale snaží se tam něco jako o vtipnou road movie La Italia.

plakát

Nemrtví (2009) 

Po shlédnutí nejednoho filmu se zombie jsem usoudila, že tenhle je průměrný. Má však jedno plus, a to musím Francouzům uznat, je tam dost přesvědčivě zobrazena přeměna člověka v zombie. Jak se člověk brání podlehnout. Celkem hodnotím film průměrně.