Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (15)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Začátek filmu je celkem uchazející, ale tak po 10 minutach filmu až do konce se musí pan Abraham obracet v hrobě a volat po odplatě. Prostě a jednoduše hrozná, ale opravdu příšerná ptákovina.

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Čekala jsem od toho hrozně málo, ale byla jsem překvapená jak vtipné to bylo.

plakát

Srbský film (2010) 

Absolutně netuším jak tento film hodnotit.Je to nechutné a šokující. Ale i tak jsem to musela dokoukat do konce. Po kterém mi bylo ještě víc zle jak na začátku.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

I kdyz je to uz 7 díl, a asi i posledni, je to stále bomba. Bavi mě každa minuta. R.I.P

plakát

Kanibalové (1980) 

Nechutné, morbidní a perverzní. Tento film jsem poprvé viděla v 17 letech na VHSce. A tenkrát jsem nemohla dva dny spát. Pořád jsem myslela na chudáka želvu. Dnes, po 13 letech mám tento film na DVD. Ale vím, že se na něj už v životě nepodívám.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Tak ve hře o trůny se o ty trůny opravdu hraje. Jedná se z mého pohledu o velmi pěkný HBO serial. Hltám každý díl a úpěnlivě čekám kolik lidí, a kdo zase umře. Většinou jsem v šoku, protože jsem nečetla knihu a ani se ktomu nechystam. Za mne 100%

plakát

Pelíšky (1999) 

Klasika, plná klasických herců a klasických hlášek. Ani za 20 let své existence neztratil tento film náboj. Jde o velice vtipnou parodii na komunismus a dobu která nebyla asi pro nikoho lehká. Myslím že i děti které tuto dobu nezažily se budou za dalších 20 let bavit.

plakát

Mimoni (2015) 

Tuto pohadku jsem slibila sve dcerce a tak jsme plny očekávání vyrazily do kina. Ale po prvních 20 minutách jsem hořce litovala vyhozených peněz. Jelikož po 20 minutách došla filmu šťava a zbyla jen pohádka jako každá jiná.