Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (126)

plakát

Království prstenu (2004) (TV film) 

Děkuji za natočení tohoto filmu. Zachránil mě u zkoušení z českého jazyka. Námětem je totiž "Píseň o Nibelunzích". Jinak moc pěkně zpracovaný dobrodružný i historický film natočený ve dvou částech.

plakát

Šmoulové (2011) 

Podle očekávání a názorů ostatních jsem se na to poprvé vykašlala a vypnula to po 10-ti minutách, ale podruhé jsem to dokoukala až do konce a docela se i bavila. Líbil se mi Azrael, který byl spíše jako "zhulený kocour". Hodně jsem se nasmála, ale ten konec byl trochu suchý a pro mě ničím zajímavý. Hvězdu navíc dávám za natočení v překrásném prostředí New Yorku.

plakát

Temné stíny (2012) 

Filmy s Johnny Deppem opravdu stojí za to a má to takový ten šmrnc, který na vás něčím zapůsobí. Když jsem ho viděla poprvé, nějak jsem se nezabývala napsáním komentáře, ale teď už se ve mě nahromadily pocity, které ani nejdou sepsat do něčeho, co by dávalo smysl. Hodnotím kladně, jen mi chyběla ta troška humoru.

plakát

V tom domě straší! (2006) 

První animák, který mě vůbec nebavil. Dějově se to u mě ocitlo na úrovni do 8 let. Pro starší to asi nebude ten správný šálek čaje.

plakát

RRRrrrr !!! (2004) 

Myslím, že na ty 3 hvězdy to má. Vtipné to sice bylo, ale děj o ničem. Koukala sem na to s otevřenou pusou a sem tam se zasmála. Některé fráze jako třeba "Drž hubu", které zde zaznělo snad stokrát mě pobavilo, ale podruhé bych se na to už nekoukla.

plakát

Falešné přátelství (2011) (TV film) 

Tohle je silné drama. Nestačila jsem se jenom divit, co dokážou chvilkové "kamarádky", které dokáží jen využívat někoho, kdo je na tom úplně nevinně. Kvůli zatraceným komentářů, které se na ně vztahují na sociální síti jí "zmlátí", že skoro nevidí, nebo jí chybí kousek ke smrti. Filmy se skutečnou událostí ukazují lidskou drsnou realitu. Tohle je jeden z nich.

plakát

Univerzita pro příšerky (2013) 

Monsters University, podle názvu tak strašidelné. Očekávaný druhý díl Příšerek s otázkou jak to všechno začalo. Celý snímek mě celkově velmi zklamal, protože jsem čekala o hodně více a podle mého očekávání, mě to ani moc nepřekvapilo. Nemělo to takový ten šmrnc, který má většina animovaných komedií. Nechci hodnotit nějak podprůměrně, ale tohle se mi pravdu nelíbilo.

plakát

Once (2007) 

Krásně, citlivé a křehké hudební drama. Je pěkné, že ve filmech natočeným v jiných zemích jsou prvky Česka. Krásně se na to dívalo díky hudbě, která to doprovázela, ale v některé scény mi přišly zbytečné a k nepochopení. Čekala jsem trochu jiný konec, ale i tak se jim celý film povedl!

plakát

Vlčí mládě (2011) (seriál) 

Ale ano! Konečně nějaký "CooL American serial".

plakát

Upírův pomocník (2009) 

Ztráta času se na to koukat. Vůbec mě to nebavilo a to doslova. Nejlepší z celého filmu bylo asi začáteční představení "cirkusu" s různými obludami. Josh s temnou stránkou mě překvapil, ale Salma Hayek to sehrál lépe. Vše bylo doprovázeno strašidelnými hudebními prvky. Podle názvu to má být něco jako horor, takže jsem "strašně moc" bála, ale co bychom mohli čekat od amerických filmů!