Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Rodinný

Recenze (162)

plakát

Scream (2015) (seriál) 

Je to hodně zajímavý nápad. Jak už jedna postava uvedla, slashery nejsou na seriály, protože by se děj musel stále a stále natahovat a zabíjet postavy, které máme rádi. No, doufám že ten seriál účel splní, protože po pilotu musím říct, že to vypadá na hodně solidní seroš.

plakát

Úžasňákovi (2004) 

Jeden z nejlepších superhrdinských animáků, co jsem kdy viděl.

plakát

Náš vůdce (2008) 

Úžasné drama se skvělým příběhem, silnými postavami a hudbou. Film uběhl strašně rychle, ale těch vynikajících scén (mezi postavami) je tam dost.

plakát

Terminátor 2: Den zúčtování (1991) 

Hasta la vista, baby!! Není co dodat, prostě nejlepší akční film, co jsem kdy viděl. Nejlepší akční film v 90. letech.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Nikdy jsem nebyl tak velký fanoušek Supermana nebo ostatních hrdinů od DC Comics. Tenhle film mě nějak nepřesvědčil o tom, abych se na to podíval, přeci jen, kombinace temnoty a Supermana mi nějak nesedí. Po třech letech jsem se na to přeci jen podíval a musím přiznat, že jde o opravdu skvělý solidní film. Henry Cavill je velice sympatický Clark/Superman a zahrál ho opravdu skvěle. Netřeba říkat, že ostatní herci byli taky skvělí (Amy Adams, Russell Crowe, a chvalitebný herecký výkon Michael Shannona jako Zoda). Laurence Fishburne potěšil. Hudba je naprosto epická a konec nebyl špatný.

plakát

Supergirl (2015) (seriál) 

Děj pilotu nebyl sice nic moc, ale i tak se mi to docela líbilo. Melissa Benoist je velice sympatická, akce nebyla sice nic moc extra, ale i tak skvělý. Nejvíc mě překvapilo, jak skvělé efekty to má, na to že se jedná o seriál. Zatím bych tomu ale dal průměr a uvidíme v dalších dílech.

plakát

Na vítězné vlně (2014) 

Úžasná srdcervoucí sportovní drama. James Caviezel dal své postavě velice inspirativní roli a to se mu podařilo zahrát na výbornou. Nejde o vítězství, jde o přátelství, snažit se co nejvíc a vydat ze sebe všechno.

plakát

Sociální síť (2010) 

Jesse Einsenberg zahrál svou roli na výbornou, účast Andrew Garfielda potěšila a i on předvedl vážně skvělý výkon (zvlášť v jedné scéně). S postavami, především s Eduardem soucítíte, poznáváte příběh o začátích Facebooku, a k tomu vás doprovází úžasná dramatická hudba i výkony. Skvělá hudba, skvělý příběh, skvělí herci.

plakát

Jeden průšvih za druhým (2015) (TV film) 

Skvělá podívaná s některými vážně zábavnými scénami. Laura a Leigh-Allyn jsou skvělí parťačky, obě dvě hrají svou nenávist i přátelství mezi sebou úžasně. Příběh je sice trochu slabší, ale na tu každou minutu zapomenete, protože se díváte, jaké zábavné dobrodružství tyto dvě zažívají. Nejvíc mě ale pobavila Leigh-Allyn Bakerová. Mě se film velice líbil, jenom škoda, že neplánují pokračování. Doporučuju. Vlastně, je to můj neoblíbenější film, co jsem kdy viděl na Disney Channelu. A že jsem jich viděl hodně.

plakát

Podrazák (2013) (TV film) 

Docela mě překvapilo, že je v tomhle TV filmu hodně Nickelodeonských hvězd (tedy alespoň těch dřívějších). Munck, Grande, McCurdy, Bravo a další. Podle mě je to skvělý pohodový oddechový film, u kterého se každý pobaví. Pár sem tam zaskočí ty vtipné scény a příběh není špatný. Prostě pohodový film, Grande, McCurdy nebo i Munck překvapili, obsazení je sympatické, a tenhle film doporučuju. I když musím říct, že Grande v podstatě táhne film (kdo by její postavu nemiloval? :D).