Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (145)

plakát

Expanze - Série 2 (2017) (série) 

Váhala jsem mezi 3-4. Ale vlastně se v tom všem už mnohem líp orientuju, než v první řadě. První polovina pěkně odsýpá, radost pohledět. Ale kazí mi to dojem z hlavní postavy. Nechápu motivaci Jimova chování a nevěřím mu ani nos mezi očima. Zdá se mi zvláštní i celková proměna jeho charakteru. Nehledě na to, že jeho herec, Mistr Strait, není zrovna přesvědčivý. I v téhle sérii si mě získaly spíš ženské a to už je co říct ! Všechny tři dámské hlavní postavy maj ode mě malý bezvýznamný plus. A trochu zkrátit to chtělo.

plakát

Expanze - Série 1 (2015) (série) 

Počáteční nuda byla dlouhá, přeeeedloooouuháááá....Ale poslední epizody to vynahrazují. Na herce jsem si už taky zvykla - vyniká asi jen Naomi. Miller se neustále škrábe na bradě! A tak nezbývá než doufat, že to bude jen lepší.

plakát

Ať žijí duchové! (1977) 

Bohužel, nikdy sem si k téhle zvláštní, budovatelské polopohádce nenašla cestu. Většina dětských herců mě otravuje a ze zvonáčů se mi ježí srst. Jenom chytlavý song : Zavolejte stráže, zbláznilo se páže, to zachraňuje :D

plakát

Fargo - Season 1 (2014) (série) 

Několik drobných postřehů: 1. Valím bulvy, jak vysoko je seriál hodnocený. 2. Takové antipatie k většině hlavních hrdinů jsem dlouho nezažila, 3. Mám radši vymezenější žánry. Tak a teď si ty body jdu rozebrat : 1. Moc jsem váhala, jak ohodnotit seriál, který jsem z jedné třetiny posouvala dopředu...uuuups. Hlavně závěrečné díly mě moc nebavily, i když tady v komentech čtu opak. Dokonce sem byla i rozhodnutá, že dám jen dvě hvězdy. Pak jsem se ale zamyslela nad hlavníma postavama ( a to už se týká bodu 2.) a zjistila sem, že Lester i Malvo mě neskutečně sr.li ! Takže jde o perfektní výkon perfektních herců, kteří ze sebe vydolovali maximum. Tož sem tu jednu hvězdu přihodila. No a nakonec za 3. Černý humor možná, ale pro mě dost nestravitelný, ryby padající z nebe....no, není to mix žánrů podle mýho gusta. Ahá, já už to chápu, já vlastně ani nemám moc ráda Coeny.

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Chemie mezi Carrollem a Kenem je třaskavá ;)

plakát

Mladý papež (2016) (seriál) 

No to teda AMEN! Že budou seriály takhle vypiplaný, komplexní a překvapivý, sem si před pár lety neuměla představit. A teď jenom otevírám pusu dokořán. Poslední rok sem jich pár viděla a z většiny jsou to jenom příjemné počiny. Mladý papež k nim stoprocentně patří. S katolickou církví mě pojí jenom nedávná cesta do Říma a Vatikánu (takže ty reálie si taky dost užívám), ale pojetí tohohle dílka mě nenechává chladnou. Pohladilo mě po duši. Je to sympatické i provokativní, úsměvné i smutné, dojemné i drsné. Realistické i absurdní. Papeže budete milovat i nenávidět. Juda Lawa budete jenom milovat. Nebo alespoň já budu :) Je v životní formě.

plakát

Ad Astra (2019) 

Ráda se vrtám v rozervaném nitru hlavních hrdinů. Ráda poslouchám dlouhé depresivní monology. Ráda se kochám nekonečným tichým vesmírem. Ráda sleduju dloooouhé záběry a filmy s pomalým tempem. Ne tak úplně u tohoto snímku, který se snažil dosáhnout artového puncu. Nedosáhl. Působil na mě jako slon v porcelánu... art s horrorovými scénami mi prostě nejde dokupy. Délka by mi nevadila, nálada snímku je nakažlivá. Brad Pitt má skvělé charisma, umí hrát, ale zdálo se mi, že film prostě neutáhne. Liv Tyler sem nějak nemohla poznat. Spíš 2,5 *.

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Ženský bacha!!! S helmou je ten hoch přitažlivější.

plakát

Mr. Robot (2015) (seriál) 

Po dokoukání všech čtyř sérií musím konstatovat, že se jedná o absolutní scénaristický skvost a neokoukané téma, navzdory počátečním rozpakům! Ucelenost seriálu je neuvěřitelná.Dokonalé puzzle. Emocionální dopad neskutečný. Celek si zaslouží 200%, nádhera. Rami rulezz.... co se nám z toho kluka vyklubalo :o

plakát

Sbohem, baby (2007) 

Velmi silný snímek. Zvláštně, řekla bych, rozporcovaný. První třetina byla nejnapínavější, druhá nejdepresivnější, třetí nejemocionálnější. Konečná volba hlavního hrdiny mi vyvolává husí kůži. Nikdy asi nebudu dost zralá na "správné" rozhodnutí. KTERÉ je to správné? Cassey Affeck spolu s filmem Místo u moře v mém soukromé žebříčku vyšplhal na vrchol! Potlesk.