Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (145)

plakát

Smysl pro tumor (2024) (seriál) 

Tak jo, tak jo, neukamenujte mě! V naší produkci asi světový úkaz, nicméně chtěla jsem jít víc na dřeň, víc do hloubky, míň milostných scén a hlavně míň z linky Terezy Brodské. Ale to je moje chyba. V kontextu všehoseriálového žebříčku za 3 hvězdy. Za český rybníček by to byly klidně 4.

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Chlap chtěl jít do kina....tak oukej, co s volným večerem? Klub náročného diváka jsem rozhodně nečekala. Nakonec bych to tak i nazvala, protože vydržet stopáž 169 minut, kde se skoro nemluví, to je jen pro náročného diváka. Při scéně na schodech bych brečela. Schválně jsem si ten čas měla změřit, nekonečno by nestačilo. Zvlášť, když ještě víte, že hlavní hrdina je nesmrtelný. Napětí NULA. No uff. Teď nějaký pochvaly. Keanu Reeves, stále sympaťák a fešák, ale všimla jsem si, že má asi artrózu v kolenou. Bill Skarsgard, velmi slizký a budiž též pochválen. Tím pochvaly končí. Ještě bych chtěla zmínit zuby Iana McShanea, tak ty mě neskutečně rozčilovaly. Platil to chlap, naštěstí.

plakát

1899 (2022) (seriál) 

Chvíli je člověk vyjevenej, co to, proč to, kde to....? Ale prvotní napětí rychle pomine a vystřídá ho dlouhé čekání na něco. S hlavní postavou nesympatizujete. S "klukem" je to ještě horší. Nesedí mi ani prostředí a historická doba. Kde jsou ty časy první série Dark, to byl jinej level. Nebavilo mě to.

plakát

Noční zvířata (2016) 

Teda jakó, Jake Gylenhaal a Michael Shannon, to jsou borci !

plakát

Moře klidu (2021) (seriál) 

Jak je na obrázku kosmonaut, jdu po tom! Tenhle seriál mě teda potěšil, jsou zde namixované všechny mé oblíbené žánry. Hororová atmoška, velmi dobrý námět, napětí, tajemství. Je tam všecko a šlape to pěkně. Mě to rozhodně neurazilo a ani náhodou nenudilo. Naopak, měla jsem nervy jak špagáty. Hodnocení je tak na 4,5*, ale přidávám, protože nedávno jsem na Netflixu zhlédla další scifi - Jiný život - a to byla tak neskutečná sr**** !  A tenhle seriál je proti tomu vybroušený diamant. Herecky mě sedl i Korejský minimalismus.

plakát

Vikingové - Série 6 (2019) (série) 

Pro mě určitě lepší než série předchozí. Má pár kladů. Největší radost mi udělal Ivar, který se nám před očima mění z mega psychopata, na milého psychouška. Snad vlivem nastaveného zrcadla knížetem Olegem nebo Thórvíproč?? Každopádně tahle postava to tentokrát dost táhne a její vývoj je sympaticky ukončen. Alex "přeškrtnuté o" Andersen je velmi šikovný ogar a snad bude časem k vidění i někde jinde. Ubbe taky pěkně zakončil svoje putování. Z těch záporů snad to, že mě osobně z postav nejvíc iritoval Bjorn a tak loučení se s ním pomalu celý díl, úplně neopěvuju. Stejně tak Laghertino. Postavy posledních dílů už jsou nic neříkající a spousta věcí se měla osekat. Přesto jsem se seriálem jako celkem nadmíru spokojená a jednou třeba zase opáčko. Pěkně strávený čas.