Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (46)

plakát

Duše (2020) 

Nenápadný klenot Pixaru, který trochu brzdí pomalejší tempo cca 3/4 filmu.

plakát

Spider-Man: Napříč paralelními světy (2023) 

Festival animace a komiksové adaptace. Dvojka přináší opět ohňostroj nápadů a mimo “obyčejné” dialogové sekvence nenechá vydechnout.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

K dalšímu Avatarovi je třeba přistupovat s tím správným pohledem - který nemůže být upřený pouze na zápletku, jinak může přijít lehké zklamání. Stačí se soustředit na to důležité, což vždycky byl u Avatara svět Pandory a interakce jejích obyvatel (i vetřelců)…Technologická stránka samozřejmě špička bez konkurence.

plakát

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička - Není tohle pravé kouzlo? (2022) (epizoda) 

Od odpadu tento výtvor drží naděje, že se to ještě zvrátí a nebude to kompletní průser. Ale zatím je.  Naprosto nekonzistentní, trapné utahané nic - smutné je, že se Marvel se svými seriály (filmy?) k tomuto bodu blíží již nějakou pozorovatelnou dobu.

plakát

Banda - Bezuzdná zuřivost (2022) (epizoda) 

Objektivně z důvodu nerazantního zakončení a chybějícího potřebného posunutí za 4*, ale pátá hvězda za výrazně převyšující kvalitu oproti jakékoliv dnešní konkurenci, která je přinejlepším vlažná :).

plakát

Bullet Train (2022) 

V rámci žánru, tedy akční komedie, která si na nic nehraje a je tedy ideálním letním snímkem, si za svou svižnost a zábavnost 5* zaslouží.

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část I (2022) (epizoda) 

Neoriginální (kdo tvrdí opak, prosím kde?), rozvleklé a zakládající si na tom, že zafunguje nostalgie. Jenže tu Star Wars neznásilňují poprvé a prostě přijde moment, kdy už to fakt nefunguje. Linka s nejmenovanou dívkou je vyloženě nastavovaná nezajímavá kaše, navíc dle mého názoru neodpovídá chováním své dospělé verzi. A co je ze všeho nejhorší - celé to byla zatím nuda. 3. hvězda jen za hudbu a Ewana, jinak prachprosté 2.

plakát

Stranger Things - Kapitola první: Klub Hellfire (2022) (epizoda) 

I přes občasný pocit, že se v částech vytrácí to staré kouzlo, se jedná o technickou špičku se skvělým, byť místy předvídatelným střihem, díky kterému celá epizoda vytváří skvěle natočené paralely. Nové postavy (zvlášť Eddie) jsou vcelku nápadité a zatím to vypadá na parádní neuspěchaný rozjezd.