Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (21)

plakát

Godzilla (2014) 

První půl hodina byla dobrá, zbytek filmu byl vlekl a nudný, až jsem málem usnula.

plakát

Transcendence (2014) 

Johnny Depp je můj oblíbenec, vybírá si vždy zajímavé filmy a i tento film s ním se mi líbil. Na rozdíl od podobných filmů mě tento nepřijde nijak temný. Význam filmu je pro mě v tom co lze dosáhnout moderními technologiemi. Samozřejmě to nesmí padnout do špatných rukou, ale to mě z tohoto filmu nevyznělo, a nepřišlo mi, že na to film chce až tolik upozornit. Spíš, že většina lidí není tak chytrá a připravená, aby si uvědomila co nové technologie mohou přinést dobrého, ale spíš se bojí, co jim z toho hrozí - klasická obava z neznámého. A závěr mi přišel velice romantický a dojemný.

plakát

Divergence (2014) 

Film mě opravdu nadchnul, považuji ho za vydařenější než Hunger Games. Děj mi přišel více promyšlený, stále se něco dělo. Těším se na další díly.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Pro mě velké zklamání. Byla tam řada dobrých úseků, ale bylo to sníženo zbytečně natahovaným dějem. Možná by to lépe vyznělo, kdyby to bylo kratší, ale takto jsem se občas nudila.

plakát

Něžné vlny (2013) 

Řada scén ve filmu je vtipná a pobaví, ale celkový děj a tempo velmi rozvláčné, že se bojíte, že to bude trvat věčně.

plakát

Slova (2012) 

Velice zajímavý příběh, který nutí k zamyšlení během filmu i po jeho skončení. Dává divákovi možnost odnést si z toho to, co jemu připadá důležité. Film provází výborná a podmanivá hudba.

plakát

Jack a obři (2013) 

Bohužel mě tento film nijak výrazně nebavil. Některé scény byly zajímavé, ale některé dost nudné. Pro mě jde o další nevýrazné zpracování známého příběhu. Překvapil mě ovšem závěr, protože takový jsem ještě neviděla. Naštěstí jsem od toho moc nečekala, takže zklamání nebylo veliké.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Nepochopila jsem, proč tak brzy po poslední verzi Spidera-Mana byl na točen remake. Podle mě jde jednoznačně o horší verzi, která se má zalíbit mladším generacím, ale už není tak podrobná a detailní jako ta předchozí. Navíc hlavní představitel mě byl nesympatický. Shrnuto a podtrženo mě to zklamalo a musím říct, že jsem u toho dost usínala.

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Na to, že jde o dvojku, jde podle mě o zdařilé pokračování, se zajímavým příběhem, nečekanými zvraty a vtipnými situacemi. Konec nejprve působí sentimentálně a nakonec i tam čeká překvapení, tak očekávám, že se dočkáme i trojky. Rozhodně se vyplatí počkat na úplný konec titulků. :-)

plakát

Insidious 2 (2013) 

Horory nepatří mezi mnou vyhledávané filmy, ale někde tady jsem četla, že tento je víc jako thriller, tak jsem se odhodlala to zkusit. Film je od začátku napínavý, chvíle oddychu jsou opravdu minimální. Je fakt, že na mě je to stále dost hororové. Nicméně jsou zde kromě hororových scén i scény humorné, což atmosféru aspoň občas odlehčí. V určitých částech jsem raději zakrývala oči alespoň částečně, jakoby sledování na půl oka mělo snížit napětí a upozornit mě na leknutí. Film dokonale podtrhovala strašidelná až hororová hudba, která výrazně zvyšovala napětí a moment leknutí. Co se mi na tomto hororu opravdu líbilo je, že měl svou logiku a nešlo o hloupou vyvražďovačku.