Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (413)

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Scéna při které jsem nedýchal ? "NO ! " Stejný pocit, když jsem viděl v kině Jurský Park.. Mělo to tempo, děj bez zbytečných klišovitých "zvratů".. Velmi k tomu dopomáhala Doylova hudba při Caesarových "nasraných" nálad a uvědomování si sám sebe. Naprostá bomba !

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Bylo to milé překvapení. Svižné, vtipné.. A taky jsem byl rád za to, že použily i hudební prvek ze seriálu :-)

plakát

Kick-Ass (2010) 

Naprostá bomba. Dlouho jsem se tak filmově nepobavil.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Ano, atmosféru to mělo. Jinak jsem měl jít na ten film se slovníkem cizích slov, abych pochopil dění filmu. Robert Langdon vždy něco vykoumá (párkrát to splete, ale budiž) a hned v poslední vteřině najde dění vraždy nějakýho kněze. A ta helikoptéra, to byl vrchol:( Akorát hudba od Zimmera, ta se mi líbila.

plakát

Cesta (2009) 

Syrové, drsné, smutné...

plakát

Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (2009) 

Jsou tady zase, ale je to stále úsměvné. Dobrý nápad s dinousaury, ty mám rád :-) A veverka opět prohrála :-(

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

Zpočátku jsem tomu nedůvěřoval, ale již v průběhu filmu jsem tušil již, že mne to dostane. A také že ano.

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

Další díl se opět nese v duchu, který zavedl originálně Alfonso Cuarón ve třetí. Ovšem tady se to už trochu potácí v mírných křečích a jalové režii. Ovšem je to Harry Potter, takže spíš upíráme zrak na scénář, jak si tvůrci poradili s tím,jak přenést knihu do filmu. To se jim podařilo znamenitě. Trochu zamrzí absence závěrečné bitvy mezi studenty Bradavic a smrtijedů. Jestli Vám přišel minulý Potter chladný a bez emocí, tak tady si trochu prožijeme emocionální bombu, ve které určitě nezůstane jedno oko suché.

plakát

Nenarození (2009) 

Myslím, že plakát k filmu hovoří za vše:) V jedné scéně jsou její kalhotky opravdu pekelně zaříznuté:)) No dobře, i nějaká ta tuctová lekačka...

plakát

Star Trek (2009) 

Docela luxusní záležitost. Leč nejsem příznivec Star treku, tak na to bych šel do kina několikrát. Skvělí herci, kamera, režie.. Ale postrádal jsem hlavní hudební motiv od Goldsmithe. Jinak parádní jízda.