Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (413)

plakát

Kletba bratří Grimmů (2005) 

Dávám za čtyři už jen kvůli výstupu mého oblíbeného herce Petera Stormare a vůbec to celkově nebylo tak špatné. Místy občas přeplácené a zmatené, ale stále si to drží pozici nadprůměrného filmu. A nesmím zapomenout na naši českou "delegaci" v podobě Tomáše Hanáka a Miroslava Táborského:) A na hudbu, o kterou se postaral nadějný skladatel Dario Marianelli Ale samozřejmě že Terry by se mě vzpamatovat a natočit opět nějaký opravdu dobrý film než se zahazovat s touto látkou.

plakát

Iron Man (2008) 

Typicky solidní akční film v rozměrech Hollywoodu. Rozjezd filmu je velmi dobrý, efekty už tradičně výborné, Robert Downey Jr. je též dobrý - vyvedené hlášky. Avšak finále filmu se moc nepovedlo a celkově kazí dojem z celku. Ale jestli přijde dvojka, tak se těším.

plakát

Na Hromnice o den více (1993) 

Velmi výborná romantická fantasy komedie, fantasy v tom smyslu, že se neustále opakuje ten samý den. Bill Murray je opravdu skvělý herec, který Vás dokáže zaujmout už od první scény.

plakát

Úsvit mrtvých (2004) 

Dokonalé, výborný zombie snímek. Všechno sedí na svém místě - herci, hudba, kamera... Tento režisér má budoucnost, jeho režie je bezchybná. Přeji mu další povedené projekty.

plakát

Noční dobrodružství (1987) 

Pohodový rodinný snímek z dílny Chrise Columbuse. Krásná Elisabeth Shue, sympatičtí dětští hrdinové, výborný hudební doprovod.

plakát

Umučení Krista (2004) 

Nevěřím, že by byl Mel Gibson nějaký šílený sadista, jen chtěl nám ukázat svou představu o ukřižování Ježíše Krista. Pro některé až moc detailně. Čtyři hvězdy dávám jen za Ježíšovu cestu Jeruzalémem až na Golgotu, která byla opravdu dlouze zbytečná. Ale filmové zpracování je dokonalé. Ztvárnění samotného Satana je výborné, až nahání opravdový strach a hrůzu. Mel Gibson je dobrý režisér, jen si vybírá opravdu kontroverzní náměty.

plakát

Zbouchnutá (2007) 

Velmi příjemná komedie, která hlavně neurazí a skvěle pobaví.. Štastný výběr představitelů hlavních rolí a vedlejších. Sice už tisíckrát omleté téma, ale v tomto podání je téměř "originální".

plakát

Santa je úchyl! (2003) 

Na můj vkus hodně ujetá sranda (no ale, když se líbí mi vejšplechty alá Slunce, seno:) Billy Bob Thornton jako Santa co pije, jí, chčije a píchá:) Jeho ožralé výstupy jsou dokonalé, stejně jako ten "roztomilý" klučina:)

plakát

Spáči (1996) 

Výborný film s velmi dobrými hereckými výkony. Mrazivé, smutné a přesto velmi dojemné. Příběh o velmi silném přátelství. Robert De Niro opět skvělý. Steijně jako Dustin Hofman či Brad pitt. Kevin Bacon jako "vzorový" hajzl také na výbornou. Vše zdokonaluje výborná hudba Johna Williamse.