Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi

Poslední recenze (1 000)

plakát

Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu - Season 2 (2020) (série) 

(komentář obsahuje spoilery a víc otázek než odpovědí) Vcelku povedené... první část druhé série byla ukázkou toho, co mě na Re:Zero v první sérii zaujalo nejvíce (ano, to Subarovo zoufalství, kterak se střemhlav vrhá vstříc smrti, aby vše změnil a ostatní zachránil, pořád a pořád dokola, až se divím, že z toho nezešílel). Moc se mi líbil detail ze světů, kde Subaru zemřel a měl možnost vidět nevyhnutelnou "přítomnost/budoucnost poté". Pak ale přišla druhá část a já doufala, že dostanu nějaké odpovědi na své otázky, což se stalo (Emiliina minulost, například), ale odcházím... pořád zmatená? Čajový dýchánek s čarodějnicemi povedený, ale... Proč byl tak krátký? Proč jich najednou vybaflo tolik..? Měla jsem problém si zapamatovat jejich jména a vzhled. "K čemu" vlastně tento arc byl? Proč se mi Roswaal zdál sympatičtější, než kdy dřív??? A hlavní otázka, která překvapuje i mě samotnou: Proč sakra Rem prospala celou druhou sérii? To ji ta část příběhu tolik nudila? A kdy si na ni vzpomene zbytek postav? Prospí i třetí sérii? Je vtipné, že první část jsem si říkala, že proč se sakra Subaru chce pořád "zneškodnit", aby něco udělal jinak.... a pak mi to najednou chybělo, když mu to bylo "zakázáno". To zoufalství, kdy se rozhodne zase všechno prožít znovu a marně se bude sám snažit najít odpovědi a možnosti, jak budoucnost tentokrát změnit. PS: Patrasche by měla dostat ocenění MVP. PPS: Představte si smrt, kdy vás ohlodávají králíci... kolik hodin jim to zabere a jak moc si asi vychutnají vaši bolest při postupném umírání. Tahle Subarova smrt mi přišla za tuto sérii asi nejbolestnější.

plakát

Hadžime no Ippo: The Fighting (2000) (seriál) 

Animovaný Rocky... velmi povedený! Jen jedna věc mě neskutečně štvala - počítání do KO. Někdy to šlo tak rychle a jindy máte pár minut obkecávání nebo hledění do blba.... Za co má seriál ale plusové body skoro od počátku? Z tyrana se stal nejlepší kámoš i spolupracovník. Nechápete? Koukněte. Stojí to za to! ;)

plakát

Itai no wa ija nano de bógjorjoku ni kjokufuri šitai to omoimasu. - Season 1 (2020) (série) 

V nějaké "naší" hře (myšleno v našem světě/v naší realitě) by se tohle určitě stát nemohlo. Ale od toho je tu anime. Aby vás překvapilo a dorazilo svou absurdností (ale že se to Maple povedlo opravdu dobře!). Nebudu tím pádem polemizovat nad nelogikou toho, že jde jeden skill dát úplně do šíleného čísla i přes váš současný level a jiné vylomeniny. Nebo že to napadlo jenom jednoho jediného hráče za celou hru. Jinými slovy: Proč to autoři hry prostě klasicky nezastavili na maximu pro daný level? Nebudu ani polemizovat nad náhodami, které Maple obklopují, protože ta holčina musela najít všechny ukryté poklady hry. (Určitě jí to záměrně tvůrci sami podstrčili a nechtěli to přiznat - třeba zjistíme plotwist, že je za hraní placená firmou! :D A ani o tom neví nebo to zapomněla zmínit.) Bavilo mě, jak ostatní hráči přirovnávali Maple k final bossu hry. Ta chatovací místnost byla také super nápad. Godzilla a Hydra byly super skilly, líbilo se mi jejich vyobrazení, mecha-Maple až tak moc ne. Celkově hodnotím anime velmi kladně a snad se brzy dostanu i k druhé sérii. 8/10

Poslední hodnocení (4 128)

Gotóbun no hanajome - Season 1 (2019) (série) (S01)

17.04.2024

Un-Go (2011) (seriál)

16.04.2024

Eikoku koi monogatari Emma - Season 1 (2005) (série) (S01)

16.04.2024

Tanaka-kun wa icumo kedaruge (2016) (seriál)

15.04.2024

Coppelion (2013) (seriál)

15.04.2024

Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu - Season 2 (2020) (série) (S02)

15.04.2024

Hadžime no Ippo: The Fighting (2000) (seriál)

14.04.2024

Binbó šimai monogatari (2006) (seriál)

13.04.2024

Isekai šokudó - Season 1 (2017) (série) (S01)

12.04.2024

Reklama