Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (6)

plakát

Loupež ve velkém stylu (2017) 

Perfektní námět, skvěle sehrané role a ve vysledku velmi povedený film. Prostě komedie, jak ma být.

plakát

Hush (2016) 

Zajímavý nápad, který je velmi pěkně natočený! Herecké obsazení se mi také líbilo, ale je to zkrátka jen horror, který obsahuje jednoduché téma, nijak zvláště velký příběh. 3/5.

plakát

Jízda na hraně (2013) 

Perfektní dokument, který přinutí člověka dost zapřemýšlet...

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Asi jsem zezačátku soudil moc knihu podle obalu. Říkal jsem si, to je hroznej plakát, trailer nic moc... Bude to předělaný efektama a bude to dějově jak přes kopíku s Harrym... Každopádně, jakožto velký milovník série Harryho jsem nakonec zamířil do kina, kde mě promítací plátno nepustilo strhnout moje oči z něj. Efektů bylo moc, to neprotestuji, ale byli udělané, tak zajímavě a naprosto božsky, že jsem přehnaně moc efektů u tohoto filmu nakonec ani nelitoval, spíš naopak:). Je pravda, že dějově je to možná malilinko slabší, ale ne natolik, aby mě to odradilo od paté hvězdičky. Pár věcí bylo pro mě dosud neobjasněných, což mě trochu mrzí, ale aspoň tam zůstává takové to tajemno. Myslím si, že herecké obsazení je naprosto parádní. Bylo fajn se konečně dozvědět něco o minulosti před Harry Potterem:)... Pro bezchybný a překvapující film!!! 5 hvězdiček:)

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

Náhodou, na pohled z toho, že šlo o český film, byla podívaná parádní... Děj to v podstatě tak nějak extra vážný nemělo a všechno se řešilo a hrotilo az na konci. Ma druhou stranu žádná pasáž mi nepřišla nudná. Velmi jsem se pobavil. ☺ Kdyby se měli řešit názory na postoj babí, tak bych urcite nesouhlasil 😁☺. Obsazení si také myslím, že sedlo... Pěkný film. 4* 7/10

plakát

Deadpool (2016) 

Tak tohle byla jízda!! Ryan R. sehrál Svoji roli bezvadně! Zezačátku jsem se bál, že na tom dějově Deadpool nebude nic moc, nakonec jsem se ale dočkal skvělé podívané, s dobrým, dějem, přeplněným pubertálními fórky, které si užívalo celé přeplněné kino. Nechyběla ani půvabná herečka :3 :D, která hrála přítelkyni Deadpoola. Co více na to říct, báječná podívaná u které se modlíte, aby neskončila. :-) (Jinak doporučuji zůstat úplně do konce. Po titulcích je vložena ještě výborná scéna)