Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (43)

plakát

Agent Cody Banks (2003) 

Tenhle film jsme byli nuceni sledovat v autobuse na dovolenou do Francie. Bylo to něco úděsnýho, prostě peklo :) Je to fakt vyloženě pro menší děti, já jsem u toho málem zhebla a plakala.

plakát

Avatar (2009) 

Příběh víceméně žádný překvapení, od začátku je jasný, co bude dál, ale podívaná je to vskutku hodně luxusní..

plakát

Battlestar Galactica (2004) (seriál) 

No docela dobrá podívaná, ale pro moji ateistickou duši příliš nábožensky zfanatizované, navíc ještě přepolitizované a spousta hluchých míst a prázdných dílů. Sympatický je, že Cyloni nejsou žádný terminátoři, stačí jeden dobře mířenej tříštivej náboj a jsou tuhý, což je fajn. Prezidentka je děsná můra a blondýna a Baltar jsou teda dvojka magorů k pohledání.

plakát

Battlestar Galactica: Břitva (2007) (TV film) 

Skvělý pokoukáníčko. Admirál Cainová je naprosto dokonalá, fakt skvěle zahraná postava, hustá ženská. Škoda, že razor nepřináší nic moc novýho překvapivýho o Pegasusu pod její krutovládou, všechno už jsme věděli předem, teda kromě toho, že si to rozdávala se cylonkou..

plakát

Blade Runner (1982) 

Přečtete si knížku "Sní androidi o elektrických ovečkách?", která sloužila jako předloha k tomuto filmu a poznáte jakou hloubku má tento příběh. Toto filmové zpracování mě bohužel dost zklamalo, což sice bývá skoro vždy, když si člověk nejdřív přečte knihu, ale zrovna u tohoto filmu extrémně.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

"Je to seriál o masovym vrahovi, ale takovym kerýho fakt budeš mít ráda, koukni se na to.." tak takhle mi Spunky doporučil zkouknout Dextera. Ze začátku jsem ho teda moc ráda neměla, v některých chvílích sympatickej týpek a za chvíli s úplně nechutnym výrazem. Přesně tak, jak má asi bejt, Michael C. Hall rules! Každopádně po první řadě bylo jasno, že ho zbožňuju. Tenhle seriál má každou další řadu stejně dobrou nebo dokonce lepší, než byla ta předchozí (i když je to logicky nemožný, je to tak :) Příběhy jsou naprosto propracovaný do detailu, Dexterův brácha skvělej začátek, Triniti dokonalej hnus, poslední řada bez Rity (i když jsem jí to nepřála) s Lumen bomba.. Policejní metro Miami partička beng je super.. Dexter zatím ani jednou nezklamal, což o žádnym jinym seriálu asi říct nemůžu.

plakát

Druhý dech (1988) (seriál) 

Tohle je skvost naší socialistickokomunistické produkce. Po dvacetidvou letech je to vážně hodnotná sonda a fakt by mě zajmalo, jak se tvářej herci, který v tom hráli, když se viděj v hlavnim vysílacim čase :)

plakát

Farma (2012) (pořad) 

Na Farmu jsem začala koukat až od půlky nebo ještě později, dávám tři hvězdičky za výběr lidí. Myslim, že v žádný reality show neměla Nova lepší skupinu hráčů..