Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (198)

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

To je prostě potrhlost. Moc mi ten styl humoru nesedí, ale jinak mám Jima Carreyho rád. Taky celkově ten zvířecí podtext a příběh mě vůbec nebere. Některé vtípky dobré, jiné ne, ale spíše mě film nebavil.

plakát

Africké kočky: Království odvahy (2011) 

Mám rád dokumentární filmy a co se zvířecí říše týče, tak nejvíce právě tyto obávané šelmy. Dokument je krásně natočen s ohromnými záběry a chutnou omáčkou kolem, která kočka a proč něco dělá. To dodává jistý příběh, který mě u obrazovky držel. Na závěr jen, že se jedná o nejlepší dokument jen o šelmách.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Blbě natočené. Celé takové nevýrazné. Nudil jsem se.

plakát

Avengers (2012) 

Celé mi to přijde překombinované, až skoro tuctové. Vyšší hodnocení si film zaslouží zejména pro svou akci, které v něm je dost.

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Akce, akce a akce. To je na tomhle filmu to gró. Nic hlubokého nečekat ...

plakát

Babovřesky (2013) 

Byl jsem na tom v kině a to jsem ještě netušil nic o délce filmu. Z počátku to nebylo špatné, párkrát jsem se i pousmál, ale po hodině to šlo všechno rychle do kytek. Už jsem ani nevěděl, jak mám sedět a své přítelkyně jsem se neustále ptal, jestli už náhodu nepůjdeme. Nakonec jsme šli a to já z kina nikdy neodcházím. Prostě nuda, na plátně jen samé blbosti .. a samozřejmě i metráž je přestřelená, proto jen jedna hvězdička za ten jakš takš začátek.

plakát

Bastardi (2010) 

Jediné pozitivum na tomto filmu je, že se sem tam dokážu zasmát těm "hláškám", které ti spratci říkají. Ale jinak je to splátanina, děj naproto o ničem, hloupé.

plakát

Blade (1998) 

Co to sakra bylo?

plakát

Blade 2 (2002) 

Více triků, jinak nic. Ještě větší slátanina.

plakát

Bláznivá střela (1988) 

Jedním slovem nářez. Nepřestal jsem se smát od začátku do konce. Je to prostě TOP komedie a musí se vidět. Není co vytknout.