Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (198)

plakát

Na stopě (2000) (pořad) 

Jediný svého druhu :-) Velmi poučný - jak se nechovat a na co si dávat pozor.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Nedá se jinak než za plné hodnocení. Zkráceně .. Jsem fanda, Star Wars svět je pro mě srdcovou záležitostí. Na filmu se mi pár věci nelíbilo. Zejména teda hlavní záporný hrdina filmu - Kylo Ren. Nevadí mi rozpolcenost, ale jeho slabota, kdy ho porazí i bojem naprosto nezkušená holka. Jak mít z takového hrdiny respekt? To skoro nejde, takže ho pak člověk bere na lehkou váhu a filmu to škodí, to rozhodně .. o vizáž by ani tak nešlo, jak někteří zmiňují, myslím si, hlavně ty činy jako na začátku filmu, kdy byl krutý a nekompromisní. Celkově bych si přál, aby zlo bylo velmi, velmi slné a nahánělo hrůzu. Ze začátku byli velmi dobří i Stormtroopeři, před kterými se muselo utíkat, později už zase jen loutky čekající na smrt, které občas vystřelí úplně mimo. Chci více temna. Jinak se mi ale film líbil nadmíru, je úžasný a štve mě, že další díl je naplánován až na rok 2017.

plakát

Tom a Jerry (1940) (seriál) 

Nesmrtelné. Jako dítě jsem se vždycky moc bavil a i jako starší jsem se na to sem tam podíval, prostě výborné.

plakát

Mr. Bean (1990) (seriál) 

Kdo by ho neznal. Osobně mi půlka scének a vtipů nepřijde zlášť legrační, ale jako celek to vždy funguje a je zábavné.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Legendární seriál, není asi moc co dodávat. Snad jen, že první série za moc nestojí a seriál se pro mě naplno rozjíždí až v 7. nebo 8. sérii.

plakát

Vylomeniny (2013) (pořad) 

Zábava, zábava a zábava. Tento pořad je výborný, netradiční a rozhodně dobře baví. Myslím si, že si na tento typ humoru přijde snad každý. Jen škoda, že je natočeno tak málo dílů.

plakát

Queen v Budapešti (1987) (koncert) 

Koncerty skupiny Queen nemůžou mít jinak, než 5 hvězdiček. Hlavně tedy za Freddieho Mercuryho, který byl jako zpěvák famózní, ale i celkově za atmosféru a dobré písničky, ne jako dnes.

plakát

Obchodník se smrtí (2005) 

Skvěle odvyprávěný příběh, skvělá a pro mě velice zajímavé téma. Nicolas Cage se pro roli obchodníka se zbraněmi hodí náramně a hraní si jak vidno i užívá. Pokud někdo nehoví tématu, film se mu asi líbit nebude, ale jinak a za mě to je určitě na 5 hvězdiček.