Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Oblíbené seriály (5)

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Seriál, který vás atmosférou své první série naprosto pohltí. Každý každičký díl končí nějakým zvratem a napětí, jak se vše rozuzlí, vám nedá spát. Zkrátka budete-li mít možnost hned shlédnout další díl, věřte, že to uděláte. Logicky do sebe celý útěk perfektně zapadá, představitelé hlavních postav hrají výborně a celkový dojem nekazí snad vůbec nic. Možná bohužel, s velikým úspěchem přišly i plány a natočení dalších tří sérií, které nejsou vyloženě špatné, ale do kvalit a neuvěřitelného napětí první série mají daleko. Každopádně i přes tuto sestupnou tendenci kvality jsou koukatelné všechny.

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

U tohoto seriálu jsem se už tolik nasmál ... Zápletka seriálu je dobrá a i když se později stále více objevoval stejný typ vtipů a narážek na Alana, pořád mě to velmi dobře bavilo. Podle mého nejlepší komediální seriál vůbec. Viděl jsem všechny řady včetně nových bez Charlieho Sheena, jehož odchodem se vytratilo kouzlo, ale prvních osm se nezapomíná.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Legendární seriál, není asi moc co dodávat. Snad jen, že první série za moc nestojí a seriál se pro mě naplno rozjíždí až v 7. nebo 8. sérii.