Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (20)

plakát

To se ví (2019) (pořad) odpad!

Neskutečný blábol, jaký na našich obrazovkách již dlouho nebyl. Před shlédnutím pořadu jsem se i těšil na další satirický pořad, ale po shlédnutí jsem se nestačil divit, co to bylo za snůšku pitomostí. Obsazení bylo rovněž jednostranné, co také očekávat od “znalce” reklamy. Za mě s bídou 10% za to, že to není o víkendu.

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Tak jsem se právě vynořil z kina a mohu vám říci, že jsem se po dlouhé době výborně pobavil z českého filmu. Hlášky ze života od Vetchého, jako bych tam byl sám s mojí rodinkou. Za mě super 95%.

plakát

Bůh s námi - od defenestrace k Bílé hoře (2018) (TV film) odpad!

Mám historické filmy ve velké oblibě, ale tento film je parodií na historické filmy. Kromě zdařilých kostýmů a práce maskérek se nepodařilo ani náhodou zachytit duch té doby. Historicky naprosto film neurčuje stav doby a děj je někde u sci-fi. Pro telepatické domlouvání v historickém filmu nemám rovněž pochopení. Pro mě neskutečný blábol.

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) odpad!

Asi nejhorší česká pohádka vůbec, tedy po slíbené princezně, koulení očí herců se asi učí na FAMU jako hlavní předmět. Bylo to příšerné koukání. Za mě tak 10%.

plakát

Přání k mání (2017) odpad!

Naprostá hovadina… V tomhle filmu/pohádce je špatně úplně všechno. Nestojí to za delší komentář. Za mě tak 10%.

plakát

Ben Hur (2016) 

Ten, kdo viděl oroginal z roku 1956, tak se musel hodně divit. S takovým technickým pokrokem za ty desítky let, bylo určitě možné udělat lepší výsledek. Mimochodem dělat remake na nejúspěšnější film je nejen nezodpovědné ale hlavně šílené riziko. Tomu odpovídá zisk tohoto filmu - tedy je v minusu. Pro mě špatná remake s max. 20% za vypravu.

plakát

Ostravak Ostravski (2016) odpad!

Neskutečná blbost, nudná, bez děje a humoru. O ostravském dialektu raději nemluvím. Za mě tak maximálně 5 % za snahu, která se ale nepovedla.

plakát

R.I.P.D. - URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů (2013) 

Jedná se o velmi špatnou napodobeninu filmu Man in black skloubenou trochu s Krotitely duchů. Dobře myšlený námět spolu s velmi slušným obsazením a občasnými dobrými hláškami dělají z tohoto sci-fi filmu průměrný snímek kinematografie. Za mě 60%.

plakát

Tohle je Sparta! (2008) odpad!

"Tohle je Sparta!" = tohle je jeden z nejhorších filmů, které jsem kdy viděl... Strašný scénář, výprava i režie. Nepopsatelně katastroficky ztvárněný rádoby humor... více komentářů nestojí za ztrátu času... pro podporu mého názoru nutno vidět... Pro mě: 5% (za snahu).

plakát

Šifra mistra Leonarda (2006) 

Jeden z mých oblíbených filmů. Samozřejmě to nemá na knihu, ale jaký film překonal knihu? Velice výpravně ztvárněný, naprosto senzační hudba a scenérie. Velice kladně hodnotím výběr herců. Za mě 90%.