Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Biografie (3)

Tomokazu Seki (herec)

15.03.2015

Tomokazu Seki patří už více než 15 let k nejpopulárnějším a nejosazovanějším seiyu v Japonsku. Narodil se 8. září 1972 v hlavním městě v Tokyu. Jeho hvězdná dabérská anime kariéra začala v roce 1993, kdy si připsal několik menších rolí, ale i ty stačily, aby si jeho talentu dabingové anime společnosti všimly a začaly ho ještě… (více)

Rika Macumoto (herečka)

06.04.2011

Matsumoto Rica se narodila 30. listopadu 1968 v Johohamě v prefektuře Kanagawa v Japonsku. Matsumoto se proslavila především na poli Seiyuu (dabérky) a zpěvačky. V roce 2000 založila spolu se svými přáteli kapelu JAM Project.Ovšem největší popularitu téhle dámě vynesl seriál POKÉMONI, kde namlouvá hlavní postavu Satoshiho v USA… (více)

Nicholas Brendon (herec)

20.05.2007

Snem tohoto nadějného herce bylo odjakživa stát se lékařem nebo profesionálním baseballovým hráčem jeho rodného města L.A, ani jedno se mu bohužel, nebo bohudík nepodařilo protože bychom přišli o velmi nadějného mladého herce.Ač velmi zábavný člověk, byl na škole velmi stydlivý, zkoušel se prosadit v reklamách i v divadle ale… (více)

Reklama