Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (35)

plakát

Beznadějný trouba (2011) odpad!

Beznadějný trouba, je spíš beznadějný celý film, všichni lidé v něm a jen pro beznadějné trouby, kteří beznadějně neví co se svým životem.

plakát

Zrození (2004) 

Cekala jsem mnohem vic, takhle zkazit tak hezke tema, to me celkem nastvalo...Spoustu veci jsem nepochopila a konec uz vubec ne. Tolik nezodpovezenych otazek co mi zustalo u tohohle filmu jsem nemela jeste u zadneho jineho. Scenky nejen nudne, ktere mnohdy nerikaly vubec nic ale jakoby nebyly ani dodelane, hnusny uces Nicole Kidman a nesympaticky namysleny fracek byly na pest. Snimek me celou dobu tak nejak stval uz i tim ze jsem se nic moc nedozvedela a protoze vsechny sceny byly nechany otevreny, mozna aby si clovek ostatni domyslel, nevim, kazdopadne na me to dojem rozhodne neudelalo. Jsou mnohem lepsi filmy s touto tematikou a je skoda ze tenhle doslova sprznili.

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

Trosku nudne zpracovane a spis nez na toho psa mi prislo ze bylo poukazano na to jak by mela fungovat rodina a zivot v ni jak to v mnohych pripadech neni. Dojimali me situace jak se k sobe vsichni chovali tak moc hezky a pes no co bych k tomu rekla, proste je to jina rasa a citi to vse jinak, ale zas nevyvracim moznost ze by to mohl udelat i jiny pes, jsme vsichni bytosti zive a mame ducha. Richard Gere a vsichni do toho filmu zapadli jak ulití, super vyber!;)

plakát

Láska na kari (2014) 

Tak na tenhle film pri kterym clovek na vse zapomene, roznezni se, uklidni, uvolni a chvilema i dost dojme jsem cekala celou vecnost, vubec jsem nevedela ze nejaky takovy film je, ale tohle mi neskutecne zprijemnilo vecer. Ani si nepamatuju jak je to dlouho co me nejaky film takto zachutnal a zalahodil jak memu oku tak me dusi:)Uz ve me tento snimek zustane navzdy zakorenen...Kazdopadne se musim co nejdrive dostat i ke knize!

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Tak film byl teda pekne nudny, fadni, nicim nezajimavy, bez fantazie a hlavne amatersky, oproti knize se to neda srovnat jako autorka bych asi zurila a jako reziser bych se asi studem propadla tohle pustit do obehu a zprznit tak hezke a kvalitne zpracovane dilo. Herci se tam nehodili, veskery sceny trapny a nejvic to ze byli oba chlupaty a jeste ze se ji ani nedotkl a ona uz byla uplne hotova...na dalsi dil uz do kina nepujdu a myslim si ze asi urco nebudu sama. Byla jsem tam s pritelem a me se to snad nelibilo vic nez jemu...pritom knihy jsem zrala ale tady to bylo vse hrozne umely.

plakát

Láska na vlásku (2014) 

Nic moc cekala jsem teda mnohem vic a hlavne jsem si myslela ze tam Celeste bude vystupovat casteji kdyz uz je na hlavni strane, zpiva k tomu pisnicku a delala kolem toho takovy haloo...Tohle podle me nebyl zadnej hereckej vykon. Stat tam, projit kolem kamery, koukat jak puk nebo se parkrat s nekym polibit. Zadny jiny scenky jsem tam s ni nevidela a to je podle me celkem trapny, navic na ni to bylo videt ze to proste hraje a predevsim ze by chtela hat vic a neni ji to povoleny, uplne jsem to z ty pohadky citila...

plakát

Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců (2013) 

TV serial miluju, ale tohle bylo teda o nekolik stupnu niz...tesila jsem se zase na nejaky supr moudry, poucny, pravdivy, kvalitni a dobry scenky, ale zadny neprisly, takze pro me docela zklamani...

plakát

Zakázané uvolnění (2014) 

Panebože co to je?jedna kráva horší než ta druhá...a samozřejmě ta největší ve svatebních šatech...absolutně nepochopim. Jednu hvězdičku dávám možná tak za herecké výkony, hudbu a občasné pravdivé výroky o mužích a ženách, jinak nic. 3 zkrachovalé zoufalky a zoufalci.

plakát

Keith (2008) 

Větší trapárnu jsem snad neviděla...Jedna trapná scéna za druhou. Keith rozhodně nebyl svůj, Keith byl značně nevyrovnaný a rozpolcený člověk, jasně k jeho situaci se možná není co divit, ale myslím si, že ženská by si hulvátství od jakýhokoliv chlapa neměla nechávat líbit a to ani tehdy kdy on leží na smrtelný posteli anebo aspoň ne v takovýchto situacích co byly ve filmu...Rakovina nikoho neomlouvá. Možná zezačátku se mi Keith taky líbil a zamlouval, ale pak už to začal celkem přehánět a docela dost blbnout. Být tou holkou už dávno jsem mu flusla do ksichtu a odešla. Namyšlenej fracek, kterej využíval situace, myslel si že si může dovolit co jen chce. Ale možná, že ona to brala jako určitý dobrodružství, vzrůšo a ta jeho nedostupnost jí samozřejmě maximálně přitahovala a lákala. Každý chce toho, kterej ho nechce a ten co se mu nabízí toho odmítá...Jen bych dodala, že ta holka toho hodnýho kluka skutečně a opravdově nemilovala, byla s ním, bůh ví proč, možná jen proto jak hezky se k ní choval, ale skutečná láska vypadá jinak. S tou by si rozhodně nenechala zblbnout hlavu takovým celkem nechutným blbečkem, ale vážila by si, obdivovala, uznávala a milovala by chování toho houdňouse....Prostě by to nedovolila a nedala by to všanc, nedala by tomu žádnou, byť jen sebemenší šanci a ani by na to neměla pomyšelní. Upřímně se jí celkem divím. Ono možná, kdyby na to hupli dřív udělal by ten kluk líp a ona by se na něj možná nevykašlala. V podstatě tím dala najevo, že když jí přitahuje takovejhle magor, tak ona si taky nebude úplně v pohodě. Jediný hezký scény byly když byla s tím hodňousem a ještě možná když se miovala s Keithem i když to bylo jen kvůli tý scéně, ale jakmile jsem si uvědomila s kym to dělá, trochu se mi zvedl žaludek... Rozhodně mi to ani trochu nepřipomínalo Dlouhou cestu, ta je narozdíl od tohohle super!Možná by to taky působilo líp, kdyby tam dosadili starší lidi a ne takhle mladoučky ještě ničím nepolíbený...Jinak jsem se už od začátku nudila a už když jsem to stahovala měla jsem takový jakýsi pocit, že to nebude ono a že se mi to moc líbit nebude, holt moje intuice měla zas a opět pravdu, fakt to nebyl můj šálek kávy...Díky hodnocení jsem čekala nějaký wau! a nic z toho nepřišlo.

plakát

Teď a tady (2012) 

Hezčí než hvězdy nám nepřály;)