Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (264)

plakát

Tichá bolest (1990) 

Nadčasový film,který ukázal jaký byli komunisti prasata a ukazuje i dnešním tupým lidem, kteří stejný komunistický prasata volí!Výborny výkon samozřejmě R.Hrušínského a i dalších herců,myslím,že dnešní  mládež a parchanti,co jen berou drogy a hulí trávu, by se na tento film měli podívat,aby viděli co by se jim dříve mohlo stát..!

plakát

Bizarní jídla: Lahodné destinace (2015) (pořad) 

Dobry pořad kde češi uvidí, že si tady žereme vlastně super a zbytek světa žerou opravdový humusy..🤣🤣🤣

plakát

Veřejní nepřátelé (2009) 

Naprosto super gangsterka ,kde autoři čerpají z opravdového života kriminálníka,ktery opravdu páchal zlo a  výborný Johnny Depp to vystihnul bravurně a ten film opět patři celosvětově za super dílo.

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

Náhodou super film a mě se to líbilo jen škoda že rozdávají karty v kině a není vlastně jasný kde a jak to použít..jinak sranda film a 5 hvězd

plakát

Kamarád do deště (1988) 

Nechápu trapáky co tady davaji 3 a méně hvězd na co si hrajete lopaty?Sami umíte kulový a tohle je jeden z nej filmů Perfekntní ukázka jak to za komančů fungovalo a kdo se nebál měl se dobře..za mě 5 hvězd!!!

plakát

Bez soucitu (2010) 

Naprosto výborný film kde John Travolta exceluje jako nelítostný zabiják drogových grázlů.Výborné dílo které ukazuje jak je lepší  se vykašlat na trapné zákony a dnešní trapnou dobu kdy kriminalisté nemohou proti těmto darebákům skoro vůbec  zakročit,aby náhodou něco neporušili.Za mě 5 hvězd a Ti ubožáci dole, co dali 2 hvězdy jsou trapáci a at koukaji na pohadky o Křemílkovi

plakát

Tankový prapor (1991) 

Super film a lepši nez paskvily co dnes se točí  a za mě letí 5 hvězd a tupci pode mnou at si trhnou hnátou!

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Ano šéfe,super pořad.Teď jsem viděl starší díl z Rožnova kde podnikají dva blbci kterým spadlo do klína dědictví v řadě desítwk miliónů...jak takový lidé mají vůbec tu drzost provozovat pivovar,lázně atd.a  přitom neumí totálně nic  vidláci!!

plakát

C. a k. polní maršálek (1930) 

Nechápu jak někdo zde dává 3 trapný hvězdy, když Vlasta Burian je králem komiků a návštěvníci v Té době,kdy se jednalo o prvni zvukový film a byl velmi vtipný,trhali rekordy....Za mě jeden z nelepších filmů.

plakát

Rozpaky kuchaře Svatopluka - Pivař (1984) (epizoda) 

Super seriál mého mládí a oproti dnešním trapnym seriálům super nápad s volením diváků u vypínačů atd.a samozřejmě perfektní výkony herců a hlavně  Josefa Dvořáka...