Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (559)

plakát

Jan Palach (2018) 

Mohl to být skvělý film na silné téma, ale bohužel není, velká škoda.

plakát

Křídla Vánoc (2013) 

U tohohle filmu mám problém s jednou věcí, a to s jeho počáteční zápletkou, kdyby byla trochu rozumnější, hned bych přidala jednu hvězdu. Ale i takhle je to fajn film s melancholickou atmosférou, a herci se mi líbí a postavy sympatické a tak. Ale... škoda. A nakonec Cesta od Kryštofů jako by to všechno vystihovala a vážně super píseň.

plakát

Milost (2018) 

Jan Jakub Kolski vypráví příběh svých prarodičů, kteří se vyrovnávají se smrtí syna. Smutek vyprávění rozbíjí krátkými historkami ze svého dětství, které ale možná v důsledku ubírají na působivosti. Představitelé obou hlavních rolí podávají skvělé výkony. K dokonalosti tomuhle filmu ale pro mě ještě cosi chybí. Určitě je ale znamením, že polská kinematografie si (alespoň) z mé strany zaslouží větší pozornost.

plakát

Miluj mě, prosím (2004) 

Totální zmatek, překombinovaná zápletka, nic moc herecké výkony, nuda, ztráta času.

plakát

Westworld (2016) (seriál) 

Zajímavé téma, dobře natočené, sem tam nějaká překvapení. Byla jsem zvědavá, jak to dopadne. Viděna 1. série, někdy se určitě mrknu na další.

plakát

GTO (1999) (seriál) 

Onizuka Eikichi, 22 let... Možná se dá říct, že dnes už taková klasika, o učiteli, který se původně těšil především na své mladé a roztomilé studentky. Přibližně první čtyři díly na mě těch šíleností bylo trochu moc, ale pak jsem si nějak zvykla a byla jsem už zvědavá, jak to celé dopadne a bavila se u všech těch bláznivých vtípků. Úplně to není můj styl, ale za zhlédnutí rozhodně stojí.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Zdeněk Polreich se snaží pomoci českým majitelům restaurací, aby se polepšili. Někdy zvláštním způsobem a s notnou dávkou sprostých slov, ale když se trochu zamyslíte, tak má ve většině věcí pravdu. Celkem zábavná forma, jako kulisa nebo odpočinkově v pohodě.

plakát

Jak ztratit kluka v 10 dnech (2003) 

Andie se rozhodne napsat článek o tom, jak odradit během 10 dní chlapa, aby se s vámi rozešel. Ben uzavře sázku, že se do něj vybraná náhodná žena zamiluje. A bim bác, máme tu hlavní hrdiny, hrají je moc hezcí Matthew a Kate, které ale úplně nemám ráda, přesto jim to tady celkem jde. Andie přehání a přehání stále víc a je tam pár značně vtipných okamžiků, při kterých jsem se smála. Výsledkem je průměrná romantická komedie, nenáročná zábava.

plakát

Něco jako láska (2005) 

Oliver a Amanda se náhodně potkají a "spřátelí". Osud řekněme, je svádí dohromady zase a znovu, a tak se poznají líp, ale vždy mají špatné načasování. Rozvleklá romantická ne moc komediální komedie, které moc nepomohlo ani to, že tam hraje Ashton Kutcher, pardon. Nebavilo.

plakát

S láskou, Rosie (2014) 

Od vždycky nejlepší kamarádi Rosie a Alex se na její 18 narozeniny opijí a ona si pak prostě nepamatuje, že se políbili, což vyvolá nepříjemnosti, okolo kterých se točí celý děj tohohle romantického filmu. No, nebylo to nic moc, příběh měl sice potenciál, ale byl tak nějak divně ztvárněn a tak to pro mě zachraňovalo jedině to, že oba představitelé hlavních hrdinů Lily Collins a Sam Claflin jsou prostě sympatičtí, přestože jejich postavy jsou místy dost přiblblé. Neurazí, nenadchne, asi, mě nebavilo.