Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Hellraiser (1987) 

Moc nerozumím tomu hodnocení, ale každého věc. Za mě to vůbec není dobrý horor, jen málo z toho co se děje, tam i vysvětlí, víceméně je to jeden velký a dost nudný nesmysl. To, že jsem se tomu vyhýbal byla správná volba, ztráta času, dost nudný film, ani ta rádoby nechutnost to nezachrání. Dlouho jsem se u filmu takto nenudil...

plakát

Daredevil (2003) 

Nejenom podprůměrný film, oproti dost nadprůměrnému seriálu, ale herecký výkon Bena Afflecka, který se umí tvářit jen jedním tupým výrazem, tomu opravdu nepomáhá. 2* za herecký výkon Colina Farrella, který to jediný zachraňuje jako záporák, který si to očividně užívá.

plakát

Rocky (1976) 

Trochu nechápu vysoké hodnocení tohoto filmu, ani to, jak se snímek stal legendou. Beru, že tvůrci chtěli uvěřitelnou podívanou, nicméně bavit se cca 30 min z 2h filmu za mě není příliš. Viděl jsem dost filmů na toto téma a upřímně musím přiznat, že tenhle snímek je v mých očích bohužel z těch horších. Trochu chápu, proč jsem ho do teď nikdy nedokoukal.

plakát

Tři tisíce let touhy (2022) 

Milé a povedené překvapení na závěr filmového festivalu ve Varech.

plakát

Herkules: Vzkříšení (2014) odpad!

Tak... tohle bylo opravdu utrpení... nešlo to ani dokoukat.. a i po přetočení k závěru.... ten byl taky strašný... škoda slov...

plakát

Voda, krev, rakije a zombie epidemie (2019) 

Filmu nemám co vytknout.. v kině nás velice mile překvapil kvalitou, jak filmu jako takového, tak neuvěřitelně čistou a dokonalou kamerou.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Film ucházející, dalo se z toho vymlátit asi o dost více. Příběh ušel, půlka postav je zde zbytečná.. Například Harley, kdyby tam nebyla, asi by se nic nestalo, avšak herecký výkon herečky byl skvělý a chyběl by. Joker byl dle mě jeden z nejhorších co jsem viděl, Will Smith zahrál pěkně, ostatní vcelku taky fajn. Zabaví, se zavřenýma očima 60%.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Byla by škoda, kdyby film vyšel jen v TV na Štědrý den, jak to bylo v plánech. Plátno si zasloužil a dle mě i hodnocení, jaké má. Ač jsem od filmu čekal dost, stejně předčil mé očekávání. Myslím, že toto dílo nikoho neurazí a každého pobaví. (i kdyby nic jiného) Nemá cenu to více rozebírat, každý by si to měl shlédnout a zhodnotit sám. za mě 5*

plakát

10 000 př. n. l. (2008) 

Ne příliš kvalitní, avšak poměrně zábavný snímek.. Nelituji, že jsem ho viděl a dokonce bych ho klidně doporučil někomu, kdo má rád tuto tématiku. 50 % podle mě sedí.