Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Con Air (1997) 

Ze začátku se to jevilo jako skvělý akční film. Zajímavá zápletka a herecké výkony. Jak se film postupně přehoupl přes polovinu, začala se kvalita rapidně zhoršovat. Vypadalo to, jako by tvůrci úplně zapomněli na jednoduché zákony fyziky. Například je nemožné, aby tento typ vrtulníku dohnal letadlo (tak rychle prostě neletí), aby auto letící za letadlem bylo tak dokonale vyvážené aby letělo rovně či aby letadlo s uraženou půlkou jednoho křídlo bylo schopné přistát. Díky tomu nejsem ochotná dát vyšší známku jež je jedna hvězda.

plakát

SpongeBob ve filmu: Houba na suchu (2015) 

Zábavné, šílené, neuvěřitelné,... Nutno dodat, že ten, kdo tento film vymýšlel musel být zhulený..........koukat se na tento film ve střízlivosti jen na vlastní nebezpečí 😃

plakát

Dárce (2014) 

Zajímavý sci-fi film. Myšlenka filmu nebyla vůbec špatná, pravě naopak. Herci skvěle zapadali do svých rolí a i herecké výkony nebyly k zahození. Vadila mi jenom jedna docela podstatná věc. Z té myšlenky se toho dalo vytřískat podstatně více a co ten konec? Během pár dní nejdříve putuje po savaně, pak po poušti a nakonec v zasněžených horách? A to všechno s mimčem v náručí? To mi přišlo už hodně přehrané a pro efekt (který to u mě teda nesplnilo). Dávám s čistým svědomím tři hvězdičky. Je to takový film, co neublíží, ale ani nic nepřidá. Jsem ráda, že jsem ho viděla, ale znovu už se na něj dívat nemusím.

plakát

Dracula (1996) (divadelní záznam) 

Skvělý český muzikál v jeho nejpovedenějším obsazení. Příběh se sice trochu liší od příběhu Brama Stokera, ale na tom nesejde. Zážitek podtrhuje skvělá hudba s vynikajícími vokály.

plakát

Nečekané dědictví (2011) (TV film) 

Průměrný film s více méně neobvyklou zápletkou ale velmi předvídatelným koncem. Velký plus bylo, že to nebylo přehnaně přeslazené.

plakát

Eragon (2006) 

Pokud to nesrovnávám s knihou, můžu o tomto filmu říci, že je alespoň z části snesitelný. Pokud to ale budu srovnávat, zbyde tam jenom miniaturní kostra příběhu doplněná filmovými klišé. Dávám 2 hvězdy za film a jednu za to, že alespoň padl pokus to zfilmovat.

plakát

Make Your Move (2013) 

Úplná Romeo a Julie story. Jenom konec se trochu liší.

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Zbožňuju tento seriál. Má tu správnou akčnost, hlavní hrdiny a celkově děj. Každému bych to doporučila.

plakát

Ledové království (2013) 

Vtipná pohádka s úžasnýma písničkama. Děj krásně ubíhal. S čistým svědomím dávám 4 hvězdičky a 1 ještě přidávám za píseň Let It Go.

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) 

Četla jsem knížku a na film jsem šla dost natěšená. Trochu mě zarážel o to špatné hodnocení, ale nakonec se mi film líbil. Možná, že námět knihy už je okoukaný, ale za to film nemůže. Je zde hezky plynoucí děj a romantická linka taky ujde. Jedinou výhradu mám k postavě Valentina, protože ve filmu vypadá jako psychopat a v knížce to má být kultivovaný muž.