Reklama

Reklama

Make Your Move

  • Jižní Korea Meikeu yueo ubeu (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh vypráví o dvou tanečnících, kteří vyrůstali v odlišných podmínkách. Osud je však oba zavane do New Yorku, kde pracují v nočním baru. Nejdříve budou mezi sebou soupeřit, ale nakonec se jejich příběh podobá „Romeu a Julii", kdy se ti dva do sebe zamilují. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (35)

kikuka 

všechny recenze uživatele

Romeo&Júlia mustra dvoch rozhádaných "klanov" ("bráchov", čo robia klub biznis), so scénami, ktoré kričia úvahou "veď v Hriešnom tanci to fungovalo, tak tú scénu trochu to a bude to". A bolo. Jasne, tanečne fun, zvyšok au. Aj keď zatiaľ asi národnostne najpestrejšie a v tomto smere nie také šablónové, ako Center Stage (okej, to bolo o inom tanci, ale tak....). ()

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Make Your Move - tak při sledováním tohoto filmu (se svou drahou polovičkou) jsem čekal, že to bude zase strašná nuda a že tam nebude nic jiného než tanec. Nakonec jsem byl celkem příjemně překvapený. Pokud hledáte film s dobře organizovaným tokem linie příběhu, tak raději doporučuji tento film vynechat, ale kdo je milovník hip hopu užije si svoje. Takže opravdu záleží na tom, který úhel pohledu divák použíje a sám si rozhodne, zda shlédnutí filmu stojí za jeho drahocenný čas. Já si myslím, že film stojí za to vidět... ()

Reklama

lobo87 

všechny recenze uživatele

Scenárista Duane Adler je expertom na tanečné filmy a konečne sa chopil réžie. Podarilo sa mu natočiť svieži hudobno-tanečný film, ktorý má dva veľké plusy: prvým je obsadenie ázijskej kočky do hlavnej úlohy a druhým to, že KONEČNE nejde v tanečnom filme o nejakú súťaž (klišé s tým súvisiace a nesporne väčšia kvalita na strane porazených sa už stali samozrejmosťou). Keď sa hovorí a riešia vzťahy v štýle Rómea a Júlie, je to o dosť slabšie, ale perfektné tanečné čísla film ťahajú hore. Pre teenagerov a fanúšikov tohto žánru príjemná povinnosť... 65% ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Tanec se mi velmi líbil a skoro na všechny taneční scény se rád podívám znovu, ale ostatní věci jsou průměrné nebo prostě špatné. Díky tanci (a solidní chemii mezi oběma hlavními představiteli) jsem přemýšlel i nad třemi hvězdičkami, ale nakonec převážilo, že je přístup hlavního hrdiny k finálnímu vyřešení problému tak nechutně holywoodský. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jůů, další taneční kýč, tentokrát v korejsko-americké produkci. Rádoby drsný příběh, kde je kluk, který má problémy se zákonem a který se zaplete do špatné hry, ale hlavně je to tanečník, který to má v sobě. A o tom žádná, ten kluk umí tancovat. Jenže do toho se ještě musí zamilovat dělat průsery, snažit se z nich dostat... Na tancování tak nezbývá moc čas, což se na filmu projevuje negativně samozřejmě. Film se ke konci mění už v naprosto vyčpělou romanci, která nenadchne, spíš naopak. Problém je ale v tom, že ani to závěrečné taneční číslo není ničím výjimečné, i když se snažili i bubeníci. Ano, je to rytmické, pohne to s vámi, možná, ale že by vás to vyhodilo ze židle, to asi těžko. ()

Galerie (59)

Reklama

Reklama