Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Horor
  • Komedie

Recenze (3 882)

plakát

Král Tulsy - Série 1 (2022) (série) 

Určitě jsem rád za Stalloneho. Za to ostatní v první sérii, tu vykecávací vatu a nudu napříč, ze to už ne. Táhne se to moc, sem tam ujde nějaká akce nebo vtípek, ale převážně se to vleče. Mohl to být průměrný celovečerák, ale v tomhle naředěném a utahaném provedení je to u mě tak tak za 2 hvězdy. A to tak tak.(31%)

plakát

Smrt Dicka Longa (2019) odpad!

Takhle má vypadat správná žumpa. (0%)

plakát

Lidský terč (2010) (seriál) 

Jedná se o velmi jednoduchý seriálek vhodný k vaření, žehlení a pod. První série je velmi primitivní a prakticky do každého dílu dávají jakousi obskurně absurdní debilitu, která to shazuje na dno. Ve druhé sérii to dostane aspoň nějakou snesitelnou kostru a řád a tak se dá říct, že některé díly už nejsou úplně trapné. Ale těch posledních pár už zase ano. (17%)

plakát

Slasher - Flesh & Blood (2021) (série) 

Čtvrtá série je z první poloviny zdlouhavá a nudná vztahová vykecávačka skupiny protivných a uřvaných exotů..Ve druhé polovině to už místy zaujme, avšak jen okrajově. Převládá stále telenovelí přístup ala Dallas. Kameraman často třepe s kamerou, točí potmě nebo kombinuje obojí a to vede dílko k ještě většímu braku. Je to celé v průměru na hranici mezi odpadem a neodpadem. Měl to být spíše jeden podprůměrný 80minutový celovečerák. (11%)

plakát

Slasher - Kdo za to může (2017) (série) 

Druhá série nemá s první odpadní sérií nic společného. Tohle zaujme, je tam i atmosféra. Připomnělo mi to seriál 'The Head'. Tohle mohlo mít sice jen tak 4 díly, ale budiž. Škoda, že si tvůrci dělají z diváka tak 7 a půl dílu srandu. (35%)

plakát

Slasher - Kat (2016) (série) odpad!

První série je nedívatelná maloměstská telenovela, ve které občas někoho zapíchnou, aby to nebyla ryze vykecávací nuda o ničem. (5%)

plakát

Nemesis (2003) odpad!

TV film nijnižší úrovně o babě, co chodí a důležitě se rozhlíží. Nic jiného jsem tam nezaznamenal. Jeden z těch výblujků, kde za sledování nestojí ani jedna minuta stopáže. (0%)

plakát

13 Eerie (2013) 

Je to poloamatérský flák, na druhou stranu to bylo takové příjemně naturální a civilní a i se snažili s maskama. Konec však zcela posrali. To tam ještě mohli dotočit ty 2 minuty, když už tam byli... (28%)

plakát

Konzultant (2023) (seriál) 

Zkraje zaujme nevšední námět, ale rychle to jde do kytek. Postupně se to změní na otravnou sociální vykecávačku mezi okrajovými postavami a o ničem. Hlavní hrdina to vlastně odehraje sám a je jediný zajímavý, takový klidný a efektivní krizový manažer. Ten komparz hrající postavy kolem něj, to už je ale o něčem úplně jiném. (23%)

plakát

Po stopách zabijáka (2007) odpad!

Skoro celý film je nudná záležitost o cestě a pobytu amerických novinářů mdlého rozumu kdesi v Africe kvůli reportáži o věčně hladovém přerostlém krokodýlovi. Scénář to má nadmíru retardovaný. Lepší by bylo, kdyby byli všichni zticha. Střih mizerie a chaos. Když už tu a tam dojde konečně k nějaké té akci, je to vždy jen nepřehledný vytřepaný bordel, který tvůrci s oblibou směřují do deštivé noci, aby nebylo skoro nic vidět a bylo to ještě více na hovno. Absurditu snímku podtrhuje například lokace, kam se účastníci uchýlili, aby se ukryli před obávaným krokodýlem - do chatrného deskového domku na konci mola uprostřed jezera. To musel vymyslet génius. A když jsem pak uviděl brokovnici a na ní namontovaný puškohled, tak to jsem už vyprsknul smíchy. Takových kokotin je tam více, tohle bylo jen na ukázku... No prostě hrozná trapárna. (8%)