Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (272)

plakát

Počátek (2010) 

Strhující, fantastický, dech beroucí***** A to nemám ráda DiCapria, ale ten je tady prostě skvělý.

plakát

Van Helsing (2004) 

Nejsem příliš velký fanda tohoto filmového žánru, ale když už fantasy-horor, tak takovýhle....pohledný hlavní hrdina, akce co nenechá člověka vydechnout, krve jen tak akorát, sem tam odlehčeno vtipem, úžasné triky a nádherná hudba. To všechno tenhle film má a tak má i mně :-)))))))

plakát

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003) 

Kdo by nemiloval Jacka Sparrowa? Když jsem tenhle film viděla před mnoha lety poprvé, byla to láska na první pohled. Dneska si pouštím Piráty, kdykoli mi není do smíchu nebo jako zaručený lék na depku....vždycky to zabere. A povídání o tom, jak je tenhle film užasný po režijní a kamerové stránce, je už myslím zbytečné.

plakát

Ratatouille (2007) 

Páni ....... další úžasný "animák"!!!! Remyho jsem si hned zamilovala a když je to jen fantastická pohádka s naprosto typickým americkým "happyendem", moc se mi zalíbila představa takového přátelství mezi člověkem a hlodavcem. Hned bych si taky nějakou tu krysu pořídila domu.......po shlédnutí takových filmů bývám nechutně sentimentální :-))))))))) Navíc ta dokonalá animace...... třeba Remy s bratrem zasaženi bleskem, noční Paříš, útok krys na spíž.....to jsou ale jen střípky toho, co se mi líbilo nejvíc.

plakát

Pat a Mat - Akvárium (2003) (epizoda) 

Celá série Pata a Mata je prostě úžasná.....není co dodat.

plakát

Jen počkej...! (1969) (seriál) 

To je celé mé dětství. Kam se dneska hrabou nějaký Pokémoni. Né všechno ruské je out.

plakát

Pošetilost mocných (1971) 

Nikdy bych si nemyslela, že dát tyhle dvě rozdílné osobnosti ....... jako jsou Funés a Montand dohromady, přinese takovou báječnou oddychovku. Doporučuji jako účinný lék na depku........zabírá spolehlivě.

plakát

Kriminálka Las Vegas (2000) (seriál) 

Je zvláštní, že Amerika točí detektivní seriály jak na běžícím pásu, ale jen na málo který se dá opravdu koukat. Kriminálka v Las Vegas je světlá vyjímka.......po 22 hodině obyčejně u telky usínám, ale tenhle seriál mě nikdy usnout nenechal.

plakát

Příběh z Filadelfie (1940) 

Tenhle film jsem už hrozně dlouho neviděla, ale moc hezky na něj vzpomínám. To se mi zas tak často u filmů tohoto žánru nestává.

plakát

V jako Vendeta (2005) 

Hluboká nenávist, krutost, bezmocnost a utrpení......naproti tomu láska, naděje, víra a sebeobjetování.......to vše v nádherném filmu s výbornou Natalií Portman. Kvůli silnému charismatickému hlasu Huga Weavinga doporučuji tento snímek vidět v originále, protože jinak ....... z tak výjímečného hereckého výkonu, který tady Weaving podává, nebudete mít nic. "Vé" totiž svou masku nikdy neodloží.