Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (47)

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Prvních 40 minut jsem si říkal, co je to za slátaninu. Co mě štvalo fest, že vysvětlující část o tom, co se stalo po skončení třetího dílu trvala obrazově sotva 10 sekund. Naprosto promarněná šance! A Smith bez Huga Weavinga, tak to už je úplně úlet.

plakát

Voyagers - Vesmírná mise (2021) 

Nebyt to z kosmu tak to davno vypnu. Ke konci uz jsem to pretacel. Takova moderni variace na Kaina a Abela. Hrozna picovina. Pro pubertaky idealni.

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

Mexická předražená telenovela. Tak tohle mě moc nebavilo. Je to vlastně úplně to samé co jednička. Jen občas dochází ke zvratům typu "nejsem tvoje sestra, ale bratr ze sedmého kolene tetiny strany" a ten konec stejně ujetý. Na konci vůbec nevíte kdo je vlastně kdo, protože Rowlingová při psaní scénáře nejspíš ujížděla na celostátní mexické televizi. Nedivil bych se, kdyby se v posledním díle zjistilo, že Grindelwald je vlastně Hitler a přeběhlice Queenie Eva Braunová. Závěr filmu by tomu nasvědčoval. Navíc film obsahuje tolik postav a mini příběhů, že nezbyl čas na příběh hlavní. Johny Depp je pro mě nejnudnější záporák v dějinách HP. Celkově mě filmy od Davida Yatese nebaví. Filmy nemají tempo a je z nich zajímavý leda začátek a konec. Ostatní je konverzační nuda.

plakát

Westworld - Fázový prostor (2018) (epizoda) odpad!

První série mě bavila maximálně ale tohle je vyloženě nuda a zbytečné natahování. Neustálé skákání v čase je opruz. Scénáristi asi vymýšleli příběh u smaženice z muchomůrek. Styl telenovely, kde se každou chvíli dozvíte, že váš otec není ve skutečnosti otec, ale vaše teta z předchozího manželství. Navíc bez Forda, který celou první serii úspěšně táhnul, je to jen nastavovaná bramboračka s krupickovou kaší dohromady.

plakát

Priťaženije (2017) 

Konečně film o emzácích, který nabízí i jinou alternativu, než omletou podobu obludných vetřelců. Proč by mimozemšťani nemohli být jako my? To, že jediní normální z celého filmu byli otec a později i dcera a že ostatní byli jen banda neskutečných hovad, mělo samozřejmě svůj důvod, který se dozvíte na konci. Ten film mě chováním ruských spratků neskutečně sral ale vydržel jsem a klidně si ho někdy pustím znovu. Délka by mohla být kratší. Hudba skvělá!!! Rusáci se s tím nemažou a tak to mám rád.

plakát

Okja (2017) 

Ta hudba se tam až do 3/4 filmu vážně nehodila. Spíš jak k balkánské komedii. Úmyslně vážné situace zlehčovala. Jinak nádherný film o tom, že není třeba žrát vše, co se snaží žít v poklidu na této Zemi.

plakát

Obchod na korze (1965) 

K filmu jsem se dostal až teď v rámci festivalu v Karlových Varech. Trochu mi vadí Kronerovo přehrávání. Film, který se první půlku tváří spíše jako komedie se ke konci mění ve smutné drama, kde mi do smíchu vůbec nebylo. Ida Kamiňská je úžasná babička. Lepší herečku byste snad ani nenašli. 5/5

plakát

Intimní osvětlení (1965) 

Prý drama. Hm a kde? Ten film byl o čem tak zásadním, že musel být restaurován? Zatím co u Hoří má panenko jsem se skvěle bavil, zde jsem stále přemýšlel, proč vůbec vznikl.

plakát

Admirál (2015) 

Velkolepé drama o roztomilém medvídkovi, který uměl vládnout moři, ale nikdo to neocenil. Ta hudba je kulervoucí!!! Jak piráti z karibiku.

plakát

Život (2017) 

Jako fanda Gravitace jsem si užil maximálně. Vtipný konec a poučení, že není radno odhalit vše co spokojeně hajá na jiné planetě.