Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (45)

plakát

Krupiér (1998) 

Super ponurá atmosféra, dialogy, dobře se mi na to koukalo, ne že ne.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Našlo by se pár opravdu hezkých detailů, jako ta krásná příroda a jak jsou tam všichni spjatí. Ale myslím, že to bylo opravdu moc dlouhé a misty nepřehledné. Taky tam narvali strašně nových věcí najednou a mě osobně třeba chyběl i ten původní kmen a les. Nebylo to ale špatné, v celku pěkný film, jen ne uplně pro mě.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Nekonečně vtipů, super příběhy, romantika jako blázen, člověk si i sem tam pobrečí. Postavy se různě mění a vyvíjejí, no a mají ve věcech občas bordel, tak jako lidi v realitě. Navíc jsem seriál opravdu celý dokoukala, což se mi u většiny nedaří.

plakát

Armageddon (1998) 

Klasika na kterou koukám pravidelně s mámou. Ale zatímco ona brečí pokaždé dojetím, já brečím, protože s každým dalším shlédnutím u mě film klesá. Trochu mě to mrzí, ale pro mě to asi není něco na co se můžu koukat do nekonečna.

plakát

Klik - život na dálkové ovládání (2006) 

Komedie u který je možné i brečet, vtipný i dojemný zároveň. A ještě navíc dává celkem dost důležitý ponaučení do života.

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2005) 

Nevím čím to je, že se na ten film tak dobře kouká. Neni v tom nic světoborného, ale prostě to má i tak něco do sebe. Snad Brad s Angelinou spolu nebo nevím.

plakát

50x a stále poprvé (2004) 

Asi nejlepší film se Sandlerem, zároveň jedna z nejlepších a nejoriginálnějších romanťáren a jako komedie plní svůj účel víc než dobře. Bohužel ale viděno tolikrát, že už to mám okoukané. Kéž by to bylo 50x a stále jako poprvé hehe.

plakát

Nekecej a pádluj! (2004) 

Vím, že nekecej a padluj je neskutečná blbost, ale je to jedna z těch srdcovek z dětsví u kterých pod ty 4* jít asi nezvládnu.

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

Poprvé jsem byla nadšená, při druhém shlédnutí o hodně míň. Jako je to hezký film, oddychovka. Ale rychle se okouká a nemám potřebu pouštět po třetí.

plakát

Demolition Man (1993) 

Pro mě je demolition man jeden z nejlepších akčňáků. Zasměju se, baví mě to od začátku až do konce, Stallone tady naprosto válí a příběh je prostě boží. Dokonce mi tady ani ta Sandra Bullock nevadí.