Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Krátkometrážní

Recenze (1 968)

plakát

Absolution (2015) 

Obsahuje spoilery: "Co budeme dělat?" - "Budeme je sledovat, zachráníme Chi a pak budu muset tamním lidem udělat hodně zlé věci..." Zábavná novodobá Seagalovka, která vybočuje především tím, že tu má Seagal parťáka! "Je tam hajzl, kterého chceme najít a dát mu pusu na dobrou noc!" - 70%.

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

"Co kdybych ti udělala ze života peklo na zemi, Venturo?" - "Já ti nevím... Já se ještě asi na vážnej vztah úplně necítím, ale dík za nabídku." - 70%.

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

"Ta skvrna na vašich kalhotách dokazuje, že si ho oklepete jen jednou. Kvůli práci to neuděláte víckrát." - 50%.

plakát

Ad Astra (2019) 

Obsahuje spoilery: "Jsem klidný, vyrovnaný. Spal jsem dobře. Žádné noční můry. Jsem aktivní a vnímavý. Uvědomuji si své okolí a lidi, kteří jsou mi nablízku. Jsem pozorný. Soustředím se na to důležité a na nic jiného. Netuším, co přinese budoucnost, ale nedělá mi to starost. Spolehnu se na své nejbližší. A podělím se s nimi o jejich starosti, stejně jako oni se mnou. Budu žít a milovat." Brad Pitt se vydává až na konec naší sluneční soustavy, aby se tam znovu shledal se svým otcem, který kdysi dávno opustil svou rodinu, aby hledal mimozemský život. Největší pozornost je věnována především psychologii hlavní postavy, jak se cítí a jak se tyto pocity vyvíjí v průběhu příběhu. Skvělý Brad Pitt to ano, ale holt trochu nefungující emocionální pouto se svým filmovým otcem. Celé je to psychologický monolog a přemítání o smyslu života. Žádná akce, žádný styl, žádné napětí, žádný humor a vizuálně nezajímavý. - 20%.

plakát

After: Polibek (2019) odpad!

Obsahuje spoilery: "Vadí nevadí?" Teenagerská romance podle populární knižní série. Hero Fiennes Tiffin se chová, jak kdyby ho v dětství přivazovali k topení a mlátily. Josephine Langfordpůvabnou tvářičku, tak hraje ufňukanou krávu Ti dva jsou bez jiskry a nevedli tady jedinou smysluplnou debatu kromě toho, že mu řekla, že nemá ráda kečup na hranolkách. Chování obou skoro jako u náctiletých dětí. K filmu Padesát odstínů šedi se to nemůže přirovnávat. Bohužel 13 mi bylo již před pár lety a viděl jsem něco, nač bych se raději ani nedíval. Tady * nebude. - odpad!

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Obsahuje spoilery: "Jak můžu vědět tohle všechno, a přitom vůbec nevědět, kdo vlastně jsem?" Agent bez minulosti je velmi dobrý thriller, kde tajná služba působí opravdu cool, hlavní hrdina je postavou a ne jen ikonou a zápletka neslouží pouze k vyplnění mezi akčními scénami. Ve filmu sledujeme spolu s Mattem Damonem, co je vlastně zač. - 70%. P.S: Na můj vkus hrozně málo akce!

plakát

Air Force One (1997) 

"Sakra, tohle se Spojeným státům nedělá. Až dostane prezident svou baseballovou rukavici zpátky, zahází si s jeho koulema." Je to jako když koukáte na Přepadení v Pacifiku nebo Smrtonostnou past. Má to tu atmosféru starých akčních filmů. K těm filmům, co jsem jmenoval se to dá zfleku přirovnat. Vyzdvihnu Garyho Oldmana, protože ten jeho záporák a způsob, kterým ho hrál byl C()()L! - 80%.

plakát

Aladin (2019) 

Obsahuje spoilery: "Měl Ali Baba svých lumpů čtyřicet a tisíc pohádek Šahrazád. Jsi, pane, šťastlivec, tobě slouží džin. Se mnou ti do klína poklad spad!" Mena Massoud mě překvapil, že si tu lampu nechal a neběžel s ní rovnou do sběrny. :D Díky tomu dostal modrého džina z kouzelné lampy, který plní přání, kterými si dopomůže k princezně. Studio Walta Disneyho se stále veze na vlně nostalgie. Bohužel to zpívání tam je šíleně otravné. Navíc, ani jedna písnička se mi nelíbila. Dávám 2* za Naomi Scott , vizuál a Willa Smitha coby džina. "Zvládnu zpěv i rap. Paso doble i step!" - 40%.

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Obsahuje spoilery: "Nepatříme nikam, jen jeden vedle druhého." Sci-fi inspirované japonskou mangou o mladé holce, která je zčásti kyborg a zčásti člověk. Celý svět je jedno velké smetiště, ale všichni jsou pěkně umytí a vystylovaní. Lovci odměn, pravidla, motorball a Love Story, která na city zahraje jen puberťačkám. Člověk to bere, přemýšlí a čeká co z toho vyjde. Vylezla z toho animovaná pohádka pro děti. 1* Christoph Waltz v roli nevlastního tatíka. - 20%.