Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (140)

plakát

24 hodin: Dnes neumírej (2014) (seriál) 

Jack is back bitches :) Jacka buď milujete a nebo ho prostě nemáte rádi, každopádně važte slov, jinak vás přijde navštívit a to většinou nedopadá dobře :)

plakát

Zátah 2 (2014) 

Nekompromisní nářez, absolutní špička v prezentaci bojových umění, tohle je prostě jiná liga

plakát

Tyran (2014) (seriál) 

žádná očekávání jsem neměl, ale pilot velice překvapil...zatím 4* a uvidíme jak se to rozjede

plakát

Pompeje (2014) 

No budu upřímný, pustit se do filmu, který má hodnocení 55% s sebou nese určitou míru odhodlání a sebezapření. Když jsem se podíval, kdo všechno v něm hraje, tak jsem si řekl, to přece nemůžu být tak špatné a pustil se do toho..takhle v neděli večer. A už to tu sází Jack Bauer (24 hodin) jako senátor Corvus, sekunduje mu jeho pobočník kapitán Sean Renard (Grimm) jako Proculus, který však udělá osudovou chybu, že hned na začátku nesejme malý hanebnýho pancharta, ze kterýho se po skoro dvaceti letech vyklube John Snow (Game of Thrones) alias hodně ostrej Kelt, ehm vlastně poslední Kelt :) Mimika znatelná jak čtyřicítka po botoxu, nicméně srdce plné pomsty a hlavně, ten kluk je sakra rychlej, hlavně když se z něj vyklube gladiátor co je sice třetinovej než všichni ostatní, ale povinný sixpack na břiše má a ne že néééé :) Navíc by mu mohl závidět i Robert Redford jako Zaříkavač koní a nebo Jiřík ze Zlatovlásky, protože prostě umí mluvit koňmo :) Každý příběh potřebuje nějakou křehuli a tu zde obstarává Emily Makarov nebo Tokarev, aha vlastně Browning, která vypadá snad v každé scéně, že se rozpláče. A kdo by se jí divil, když je její táta David Robert Jones (Fringe) a máma Trinity (Matrix).....Navíc když vás Jack Bauer stalkuje s celou armádou místo toho aby zachraňoval prezidenta, tak vám to na náladě taky nepřidá... Zcela nečekaně (pozor přední spojler a zadní narázník!) pro ty, kteří na základce nechodili na dějepis, světě div se, bouchne zcela nečekaně sopka, která všechny smete, teda jako dřív nebo později.....No hele nalejme si čistého piva, tenhle film bych nasadil v neděli odpoledne oproti přímému přenosu curlingu a spíš bych čekal, že ho natočí Jirka Pomeje jako volné pokračování Andělskýho xichtu řekněme pod názvem Láska mezi kapkami vulkanického deště :)

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Jestliže vám jednička Kapitána mi přišla stejně jako mně taková nějaká.. nemastná neslaná a pak jste jako já poctivě sledovali všechny marvelovky, nezbývá mi jinak než za 5*... Marveláci udělali pořádný kus práce a filmy jsou lepší a lepší. Dvojka Kapitán je poměrně syrovou akcí, která ve světě SHIELDU nenechává kámen na kameni a pokud sledujete i seriál, tak vězte, že změn bude asi víc než dost. Právě propojenost těchto světů je to co mne zde baví a dvojka posouvá celý příběh zase někam dál, je temnější a nebojí se zasadit úder představě, že SHIELD je spolek dobráků. Kromě Kapitána, který je prostě drsnější verze našeho Mirka Dušína je Scarlett prostě k sežraní v roli Black Widow a to na ní nikterak netrpím....Samuel Jackson jako Nick Fury je klasika, trošku jsem čekal, že Cobie Smulders jako Maria Hill dostane víc prostoru...potěší malá role Emily VanCamp v roli sousedky/agentky, kdo sleduje Revenge, tak ví o čem mluvím... Společně s Avengers nejlepší marvelovka, jen tak dál přátelé, perte to do nás :D

plakát

Herkules: Zrození legendy (2014) 

Nutno podotknout, že k tomuto filmu jsem přistupoval s poněkud větším despektem, neboť všude psali, že je to téměř legendární průser ..... Trochu nechápu, že měl tento film ambice do kina, spíše bych to viděl na magnetofonové pásky a gramodesky s nějakým tím sexy přebalem....Pokoušet se u Amíků o nějaké historické souvislosti nemá cenu, nicméně už v úvodní scéně mně lehce cukaly koutky nad kvalitou digitálních efektů, které jsou opravdu mizerné. Člověk si říká, že když už jde film do kin, tak tam trochu těch chechtáků přisypou. Jenže pak se na scéně objeví hlavní postava a už si můžeme všichni zpívat... X X X Lutz ta ta ta ta ta vysypanej je na to ta ta a je Vám jasný, že rozpočet tohoto filmu spokla postava tohoto neandrtálce, který je vysypanej jak plech na pečení vaší babičky a který by se neztratil na kdejaké soutěži kulturistů. Proti němu Spartacus (Liam McIntyre) i Bojka (Scott Adkins) vypadají jako dvojice kluků, kterým někdo bral svačinu a proto tolik nevyrostli :) Sexy blondýnka ve filmu neurazí stejně jako máma Saláma Herculese, která i po dvaceti letech vypadá úplně stejně :D No nic long story short...film je to slabý, zkouknout se to dá a zapomenout rychle taky....

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Pokud se vám líbila jednička a nebo seriál Spartacus, tak se vám pravděpodobně bude líbit i dvojka, i když možná o něco slabší. Více digitální, méně originální ale stále zábavná a to především díky Eva Green, která kromě krásného hrudníku i fantasticky hraje a záporné role jsou její jasnou doménou. Sullivana Stapletona mám rád jako Damiana ze Strike Back a bohužel v porovnání s Butlerovic synkem má o něco méně testosteronu. Lena Headey si svoje královské chvíle také umí prožít a to nejen díky Game of Thrones...ostatní jsou nepodstatní, kompars, minimálně ve dví rozseklí, po hektolitrech krvácející a to je oč tu běží :D

plakát

Hranice nemožného (2008) (seriál) 

90% .. Fringe mi bude chybět :( Dovolím si říct, že v seriálové sci-fi produkci jedno z nejlepších, co za posledních X let bylo natočeno. Zajímavá příběhová linie, velmi sympatické postavy a kvalitní herecké výkony, slušný rozpočet.

plakát

Původní (2013) (seriál) 

Rozhodně lepší než Deníky, konečně nikdo nezachraňuje Elenu :) O poznání svižnější tempo akce bez infantilně - teenagerovských pseudocitoscén :)

plakát

Bitten (2014) (seriál) 

Seriál dopadl přesně tak, jak jsem si představoval....nuda...Lauru Vandervoort mám rád, je to pěkná ženská, ale na tom seriálu je špatně snad skoro všechno....navíc pilot, který má upoutat a přitáhnout diváky byl prostě o ničem...po první sérii bude konec, to je jasné jako bramborová placka :)