Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Po prvej sérií, by som povedal, že to je na nejakých 80 %. Veľmi originálny, zaujímavý a nápaditý seriál. Od druhej sérií očakávam veľké veci, hádam sa dostavia... Nemá zmysel ďalej rozoberať jednotlivé série. Perníkový taťko je bezpochyby kus špičkovéj, scenáristickej a režijnej práce. Geniálne napísané postavy, zápletky, každý scenáristický zvrat alebo vývin deja, má logické opodstatnenie. Najlepší dramatický seriál, aký som kedy videl. Oprava. Je to najlepší seriál aký som kedy videl.

Přátelé

Přátelé (1994)

Neviem či existuje seriál pri ktorom som sa cítil tak dobre a prežíval problémy Priateľov opakovane dookola bez toho, aby ma to prestalo baviť. Len škoda že Chandler v posledný sériách trochu vymäkol a nebol tak vtipný ako v prvých sériach. Kult ktorý milujem a vždy sa rád k nemu vraciam.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Po slabšej ôsmej a príšernej deviatej sérií, kde sa vyskytlo len pár dobrých vtipov a veľmi diskutabilný koniec, musím ubrať jednu * dolu. Každopádne na HIMYM budem rád spomínať a niekedy v budúcnosti sa k nemu rád vrátim, hlavne vďaka geniálnym fórom Barneyho, sympatickýcm postávám a vypointovaných vtipov.

Domek z karet

Domek z karet (2013)

Basketbal má Jordana, Hokej má Gretzkyho, Box má Aliho, televízna politika má Farancisa Underwooda. Geniálne vo všetkých smeroch.