Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (3 112)

plakát

Na střeše (2019) 

Jděte už všichni do prdele s tou kritikou, zase je vám to všechno tady malé...kouzelný film s dechberoucím Švehlíkem, kdo dává pod 4 * je zatrpklý a zarytý odpůrce tuzemska, i kdyby hrábě začaly kvést..Mádl na hrad !!...............moje hodnocení = 9 z 10

plakát

Užívej si, co to jde (2009) 

"Jsem její manžel - chcete omdlít tady nebo v obýváku??" Tahle a cca 143 dalších hlášek a replik se vešly do pro mě zatím jednoho z nejpovedenějších Allenů, s Larrym Davidem bych vážně rád zašel na pivo a probral, jak jsou všichni blbí a všechno stojí za hovno :-) :-) :-).....................moje hodnocení = 8,5 z 10.

plakát

Muž se zprávou (2018) 

Líbí se mi části dvou komentářů tady, a to sice:" typický scénář pro Indonésii" a "Indonésie se nezapře" ...to mi vehnalo slzy do očí od pánů znalců tamní kinematografie...přitom jenom stačilo prostě napsat, že se jedná o bezduchou sračku s hlavním hrdinou koženějším než Seagalova vepřová bunda...............moje hodnocení = 1,5 z 10.

plakát

Dívka v pavoučí síti (2018) 

Když se totálně oprostím od původního severského milénia s Rapace a Nyqvistem (americkou verzi jednoho z dílů, byť od Finchera, jsem neviděl a vidět nechci) a budu tenhle film brát jako další z řady akčních, pak ok, je to možná lehce nadprůměrná a napínavá podívaná. Bohužel mě ale Claire Foy moc nezaujala, totéž převzatý román zesnulého Larssona panem Lagercrantzem - nemá to ty správné severské koule, škoda.......................moje hodnocení = 6 z 10.

plakát

BlacKkKlansman (2018) 

Přes ten plytký úvod se film naštěstí rychle přehoupne a pak už jenom servíruje všechnu tu rasovou nesnášenlivost KKK plnými uveřitelnými porcemi k divákovi. Je to děs, když je někdo posedlý čistotou rasy a slepě přesvědčený o tom, že zrovna on je ten "spasitel"................moje hodnocení = 8 z 10.

plakát

Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den (2014) 

Carell nezklame v komediální, ani vážnější poloze - tohle pro něj bylo jenom takové příjemné odskočení si z reality do jednoho nepovedeného dne, který má na svědomí jeho povedený synek.."ať se všem aspoň jeden den nedaří jako mě" a heleme se, ono se to fakt povede. Pak už jsme jenom svědky různých scének, kterak se jednotlivým členům rodiny téhož dne všechno sere a padá z rukou (v lepším případě). Příjemné, škoda matoucího hodnocení, tohle je typická pětašedesátka................moje hodnocení = 6,5 z 10.

plakát

Cela 211 - Vězeňské peklo (2009) 

Častěji a častěji si říkám, kdy už konečně ve Španělsku udělají místo filmu sračku? Tamní kinematografie totiž zásobuje filmového diváka stále dobrými až výbornými filmy, až je to k nevíře. Totéž by se dalo říci o jejich kolezích ze severských zemí. Točeno s rozvahou a ve většině případů s jasně kladeným důrazem na maximální autentičnost herců a hodícího se prostředí - tady tomu zase a opět není jinak...dramatická drsná vzpoura vězňů s jedním utajeným dozorcem a na pozadí s rýsující se tragédií, servírováno bez šlehačky a pozlátka..........................moje hodnocení = 8 z 10.

plakát

Najednou jsme rodina (2018) 

Správný typ emocí se vždy objevil ve správném okamžiku, za mě povedené na prvním místě drama a s jenom příchutí komedie.............moje hodnocení = 7,5 z 10.

plakát

Tvář vody (2017) 

Člověk musí být asi poloviční blázen a trošku psychotik, aby pochopil některé filmy, případně se dostal na jejich vlnu. Tenhle film si myslím,že je toho zářným příkladem, protože většina lidí ho buď nepochopila, nebo jim některé scénky přišly už moc, nebo se jim nelíbila hlavní herečka, nebo se jim nelíbilo místy řekl bych až divadelní ztvárnění a abstraktní forma všeho...Já jsem si naopak v tomhle všem našel to dobré a už zhruba ve 2.minutě díky hudbě a prostředí, kde bydlela hlavní hrdinka, jsem věděl, že ten film docením a ocením. Vůbec se nedivím těm oceněním, naopak - film někdy musí čumět z davu, aby si ho někdo všiml....................=moje hodnocení = 8 z 10.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

4.hvězda pro mě zůstává nedotknutelná, nicméně dvojice Prušinovský a Kolečko zase všem ukázala, jak se točí seriály...zůstává pro mě záhadou, jak dokázali to všechno natočit napříč etniky...dosáhlo se ale humoru vskutku originálního, situací autentických a hereckých i nehereckých výkonů brutálních - teď jen doufat, že pokračování nebude, jsem pro zachování originality.......................=moje hodnocení = 8,5 z 10.