Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (3 112)

plakát

Perníkový táta - Série 2 (2009) (série) 

Seriál mě chytnul snad ještě více než Trůny a druhou sérii jsem dokoukal doslova se zatajeným dechem - přerod Walta "Heisenberga" Whitea pokračuje a já se těším jak malej na třetí sérii, kterou tímto začínám !...................moje hodnocení = 10 z 10.

plakát

Odpočívadlo 2: Neohlížej se (2008) odpad!

U některých obzvláště kvalitních filmů mi většinou stačí klíčových 3-5 minut v jakémkoliv úseku k tomu, abych si ihned udělal obrázek o výjimečnosti a uniqu promítáného kusu..Zde tomu nebylo jinak, film tak brilantní a pro filmové dějiny nezbytný, že stačí pouze šikovně česky pojmenovat oficiální název a musí být hned jasný,odkud vítr vane..takže jednohlasně: BRAVO!................moje hodnocení = 0 z 10.

plakát

Neobyčejné životy - Věra Špinarová (2014) (epizoda) 

Odešla bezkonkurenčně a dlouhodobě nejlepší zpěvačka minimálně v tuzemsku :-(...........................moje hodnocení = 10 z 10

plakát

Zabiják Joe (2011) 

Nevýrazný film, který sráží na kolena ještě přítomnost té obludy Juno Temple...........................moje hodnocení = 3,5 z 10.

plakát

Zlatokopka (2009) (TV film) 

Tohleto béčko mi učarovalo již v mých pubertálních letech, protože taková svině z jeskyně, jakou je Gina Gershon, člověk jen tak nevidí ! Tak dokonale, jak ztvárnila schizofrenní zlatokopku, na to asi člověk musí být někde v hloubi duše opravdu svině, jelikož tohle zahrát není prostě možný. Ještě ten dabing Zawadské k tomu....pro mě jedno z nejvíce zapamatovatelných TV filmů vůbec...................moje hodnocení = 6,5 z 10.

plakát

Skleněný dům 2 (2006) odpad!

poslední stopové prvky herectví nechal tytam i tak asi jako veka pružný Štelan Sakrasguard již v prvním,zcela zbytečném filmu a tady jsem tak mohl cca půlhodiny sledovat pouze plejádu neúspěšných komparzistů pro film Waterloo po Česku v čele s nejodpornějším a nejtupějším bubákem všech veledíl kategorií C a horší, TOU BLBOU KRÁVOU V HLAVNÍ ROLI, JEJÍŽ JMÉNO SE BOJÍM VYSLOVIT. Dokonce ani ta barabizna není skleněná, tak proč se to nejmenuje třeba jen Pohroma na castingu?? Aspoň by šel člověk hned chrápat !!................moje hodnocení = 0 z 10.

plakát

Perníkový táta - Série 1 (2008) (série) 

1.série - jsem nadšen, jak to bylo rozjeté a už teď jsem si oblíbil všechny hlavní herce, vzhůru do druhé série !........................... moje hodnocení = 9 z 10.

plakát

Poldův švagr (2016) 

Jízda švárů na druhou je prakticky zcela tatáž kokotina, jakou byla jednička. Všudypřítomný a uřvaný Hart a jeho protipól, drsoň s vražedným výrazem ve tváři, pan Ledová Kostka. Trapné momenty střídají vtipné a tak je prostě na místě to ohodnotit jako naprostý průstřel průměrem a slušnou oddychovku.................moje hodnocení = 6 z 10.

plakát

Dealer III (2005) 

Syrové zakončení celé série, jak má být, Zlatko Buric je můj nový oblíbený herec ! Pusher 1 = 79 %, Pusher 2 = 82 % a Pusher 3 = 90 %, krásně vzestupnou tendenci to všechno nabralo.....................moje hodnocení = 9 z 10.