Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (186)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Zase ta stejná chyba. Hlavní postava (opět) totálně nerozvinutá a ta její spolubydlící má větší rozvoj než ona! Proto jsem měl nejradši její spolubydlící, je i vtipná. Celý film působí strašně dvoutisícovkově, což opravdu film sráží kvalitou dolů. Přidali zde víc čerňochů + otravné postav. Nejsem rasista, ale vadí mi, že zde čerňoši zemřou hned a mají úplně pitomý postavy! Nevím, jetsli je normální, že jedna postava zemře, střih a další hned zemře. Zde jde absolutně vidět, kdo kdy zemře. Hlavní postavu opět vrah nezabije, když příležitost má! Prostředí působí strašně klišo-dvoutisícovkovým dojmem, který mi tak vadí - film se tím pádem nemůže brát vůbec vážně. K tomu tu je postava zhulence (taky dvoutisícovkový)! Průběh je dost nezáživný. Vůbec nechápete, co hl. postava přátelům řekla o událostech z prvního dílu. A pak mi přijde divný, jak to, že ta kámoška to o tom rybářovi ví. Konec zase strašnej! Ten zvrat na hřbitově! Vůbec není možný, aby zde vrah byl (nechci spoilerovat)! Poslední scéna ve filmu je stejná jak v předchozím díle, takže zase totální, nicnedávající sra*ka. Prostě kopírajt 1. dílu, jen víc čerňochů, odehrává se na ostrově, víc klišé, hrozné postavy a hrozný děj. Vysvětlení poslední scény z jedničky je opravdu ubohé. VYHODNOCENÍ: LEPŠÍ WILL NEŽ NIC ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Fuha, tak hned ze začátku můžu říct, že kvalita šla slušně dolů a z moje ho dosti nadprůměrného prvního filmu, tak přicházíme do extrémního průměru, kdy si říkám, proč to nemohlo zůstat u jednoho filmu. Máme tady o dost víc nesympatické obsazení a jejich herecké výkony mě nebavili. Rok poté je vlastně jenom bezduché a ničím zajímavé pokračování, ale aby se neřeklo vraždy dokázaly být pořád dost slušné a ta "atmosféra" ostrovu mi taky přišla vhod. Je to fakt čistě průměrná záležitost... 5/10 ()

Reklama

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračovanie tohto teenage hororu je rovnako debilné ako jeho prvá časť. Hlavný killer nie je až taký Superman ako v prvom diely, čo však na kvalite filmu nepridalo, pretože blbosť je stále blbosťou . Navyše sa zhoršilo aj herecké obsadenie. Pri filme som sa najviac tešil nie na vyvrcholenie (ktoré bolo mimochodom zrejmé ešte predtým ako prišlo), ale na záverečné titulky. Ten čas utekal sakra pomaly. ()

Pit 

všechny recenze uživatele

"už k ničomu dobrému", už po prvom snímku bolo jasné, že aj keď náhodou niečo také ako dvojka vznikne, tak to bude ešte slabšie ako jednotka. A .... štatistika sa zopakovala a u tohto. Pokračovanie už aj tak slabej jednotky, kde to teraz zasa len trošku vyťahovala z dna pekná Jennifer. Aj preto solidárne 2*. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Někoho jsem zabila, ale byla to nehoda........... Jennifer Love Hewitt ( Julie James ) zůstává a je stále hezčí a hezčí. Víte jaké záběry nemám rád ? Třeba ten z dvacáté druhé minuty. Utíkání před jedoucím autem prostředkem silnice, přitom stačí jen uhnout ke krajnici. Tady se však hlavní pronásledovaný rozhodl skočit přes svodidlo až v tom nejhorším místě - za svodidlem byl svah. Ve filmu si zahrál i Jack Black jako Taitus a ještě nebyl psaný ani v závěrečných titulcích. Julie ( Jennifer ) si ve 36 minutě zaspívá song How do i deal. http://www.youtube.com/watch?v=Cg377DeHgsM Děj filmu se odehrává na Bahamách a i na Bahamách je v módě nošení rybářských pláštěnek, zajímavé. CITÁT - Prosím, nerušit........... Karla Wilson ( Brandy ) a její přítel Tayler ( Mekhi Phifer ) mě docela lezli na nervy, čekal jsem nadějně zda a kdy zemřou. A taky mě docela štvalo, že ve filmu umírá spousta nevinných lidí, kteří nemají nic společného s případem loňského léta. Film je o hvězdu horší než jeho loňský kolega. CHYBA VE FILMU - Julie vystřelí ze šesti raného koltu osm nábojů - to je výkon. Hudba - John Frizzell a kamera - Vernon Layton. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Keď sa pri finálnej konfrontácii na cintoríne objaví Ray (Freddie Prinze Jr.) pokúsi sa vystreliť z pištole, no očividne v nej nemá náboje. Keď však o niekoľko sekúnd Julie (Jennifer Love Hewitt) vezme zbraň zo zeme, vystrelí z nej na Bena Willisa 8 krát. Nie len, že v nej pred malou chvíľou neboli náboje, ale išlo o pištoľ, do ktorej viac ako 6 nábojov nezmestí. (tXtX)
  • Skladbu “How Do I Deal“, kterou můžeme slyšet ve filmu nazpívala Jennifer Love Hewitt. Na DVD v bonusech je i videoklip ke skladbě. (Stocki)
  • Chyby ve filmu: Zbraň, kterou použije Julie ke střelbě na Bena Willise může vystřelit jen šestkrát. Nicméně Julie vystřelila celkem osmkrát a Ben Willis je stejně nesmrtelný (Stocki)

Reklama

Reklama