Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 1

(série)

VOD (1)

Epizody(7)

Středoškolský učitel, kterému je diagnostikována smrtelná rakovina, se snaží zajistit finanční budoucnost svojí rodiny výrobou a prodejem pervitinu. (Netflix)

Recenze (67)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CHLAPI VZALI VZOREK Z FILTRU A NAŠLI TEN STEJNEJ 99,1% PERNÍK, TAKŽE BACHA, MÁME TADY NOVÝHO HRÁČE...“   … a tak se z učitele a nositele Nobelovy ceny (za chemii) umělec ve vaření (perníku) stal… Tak v první sérii nejde ani tak o drogy jako o raka. A taky o dokonalým využití znalostí. Poslední díl celkem naláká na to, jak to bude dál. Určo půjdu, ale očekávám svižnější dějový zvraty.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, jestli se k perníkovýmu tátovi hodí perníková víla. 2.) Chcu u parchantů vzbudit zájem o chemii. /// Thx za titule „K4rm4d0n“.                PŘÍBĚH ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

Furmi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem no teda tento velehlasný seriál o ktorom som počul chválospevy ako "najlepší seriál na svete", množstvo ocenení a bla bla bla ma po prvej sérii absolútne neuchvátil. Celé je to ako keby rodinná drama s prímesou nejakého rozhodnutia sa hlavnej postavy že zo slušného života si zrazu zrobí "crack house". Ide do toho po hlave a bez najmenšieho tušenia ako sa vo svete zločinu chodí mu to ide až náramne dobre. Jeho motivácia k tomu je síce pomerne rozťahane vysvetlená ale pre mňa stále dosť vlažná. Skyler (manželka Mr. Whitea) je asi najotravnejšou postavou akú som videl za posledný čas a vždy keď sa objavila na obrazovke mal som chuť to pretočiť do ďalšej scény. Dávam tomu šancu že sa to rozhýbe a verím tomu no 1. séria (ktorá je zvyčajne u seriálov najlepšia) v tomto prípade dopadla v mojich očiach katastrofálne. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlažný začátek mě tolik nechytl a možná jsem měl přehnaná očekávaná, nicméně od čtvrtého dílu série dostává obrátky o sto osmdesát stupňů. Herci jsou výborní a dokonce jsem přišel na chuť Aaronovi Paulovi, který se jevil jako slabý článek. Zápletka začínajících distributorů, patálii kolem a především vztahů kolem hrdinů funguje nadmíru dobře. Jsem zvědavý, kam se seriál posune dál.......8/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Oh, Walte, jsi to vůbec ty?“ Je. Jeho nová verze. Dosud platil za nejnudnějšího člověka široko daleko. A možná i nejzbytečnějšího. Přitom na tamní střední škole promarňoval své schopnosti a znalosti. Čerstvý padesátník, učitel chemie. Dále pak syn trpící mozkovou obrnou, (neplánovaně) těhotná a postupně frustrovaná manželka, která ho tak trochu řídí, chvástal-švagr, který je agentem DEA, a navrch mu právě diagnostikovali pokročilou rakovinu plic. A do toho přichází setkání s bývalým studentem – toho času drobným dealerem drog. Dvojici drogových kumpánů je třeba rozpustit v silné kyselině, následně začít vařit modrý zázrak, aby získal prostředky na lékařskou péči, i vypořádat se s labilním kupcem Tucem. A u toho lhát a vymýšlet si krkolomné historky. Není důležitý cíl, ale cesta. Zaměřeno na postavy. Vince Gilligan, který byl jedním z předních tvůrců legendárních Akta X, to celé postupně náramně vymyslel. Je hlavně kouzelné sledovat, jak se postavy postupně vyvíjejí a jak nebezpečně posouvají svůj morální limit. Černý humor, napětí a skvělí herci v balení, kterak se z naprosto obyčejného člověka stává velké zvíře. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa ohlasov som čakal skutočne veľa a nakoniec som to aj dostal. V podstate nemám žiadne výhrady, len som sa asi ešte dostatočne neaklimatizoval na to, aby som mohol dať plný počet. Pričom násobilka opäť nefunguje, 6x80% + 1x100% sú zhruba celkových 90%. Seriál ale graduje výborne, udržiava si vyvážený pomer medzi osobným a profesným životom, pričom tieto dve sféry tu sú dosť na seba naviazané. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (41)

  • Scéna, ve které Walter (Bryan Cranston) vstává v koupelně po zvracení, byla ve skutečnosti převzata ze smazané scény, ve které Walter masturbuje po návštěvě lékaře. (KGBelik)

Reklama

Reklama