Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (626)

plakát

Domácí péče (2015) 

Nebylo to spatne, ale skakat radosti se mi nad tim take nechce. Nektere sceny mi prisly trochu dovedene ad absurdum, ale to bylo zrejme na efekt, protoze kdyby ve filmu bylo jen jak Mihulka chodi zaopatrovat apaticke duchodce, tak by asi film nemel zadnou dynamiku. Odbocka do alternativniho leceni mi prisla docela zajimava, ale i pres skvele herce tomu nemuzu napalit vic nez takovy ten solidni prumer.

plakát

Do naha! (1997) 

"Baby take off your coat.... reaaaaaaal slowwwwww" Vtipna komedie s charismatickym panem Robertem. Fakt. Vtipna komedie. To se ted v posledni dobe taky vidi malokdy. No, ja na tom byla v kine asi pred sto lety, ale uz tehdy se mi to strasne libilo, ted po dekade jsem si dala repete a libilo se mi to zrovna tak.

plakát

Donšajni (2013) odpad!

Proc? Proc tohleto muselo vzniknout? Citim se velmi traumatizovana!

plakát

Dovolená s Andělem (1952) 

Lakala jsem na to klenota se slovy "Pojd, udelame si pekny vecer, lehneme si na kanapatko a kouknem se na komunistickou propagandu!". Chudak, sam komunismus na vlastni kuzi nezazil, myslim ze z toho byl pekne vyjeveny. No smali jsme se prevelice a klenot konecne vi, co to znamena ROH. Ma nejoblibenejsi scena: Raz s Ditetovou rikaji tomu obtloustlemu jelimanovi ze chteji odjet domu a ten jim rika ze tedy maji sejit dolu za ostatnimi rekreanty a oznamit jim ze odjizdeji a ten odjezd jim vysvetlit :D :D

plakát

Drsňačky (2013) odpad!

Chudak Sandra, tak hluboko klesla... Musi hrat v tupych a trapnych slataninach spolu s takovym skaredym keporkakem! Co to je zase za modu ze se nam vnucuji takove hnusne a morbidne obezni potvory? Takovy sadelnaty zok je stejne odporny jako ty anorekticky co jim lezou zebra a maji nozicky jak deti z koncentraku. A nechte me hadat: Vypasena Melissa je na sebe jiste velmi pysna, se svym telem spokojena a vahu snizovat nemini, ze? Neco takoveho at si laskave leze do nejakeho spotu "Vitej cukrovko" a ne do filmu, at jsou jakkoliv ubohe a blbe (coz Drsnacky opravdu jsou). No to me teda fujtajbl. Jak jsem u tohodle mohla vydrzet az do konce opravdu nechapu..... Mno, mozna na ten jet lag by se to pri trose dobre vule dalo svest.....

plakát

Duch (1990) 

Takovy pekny film, u ktereho Frau Joelly vzdy breci a macka ruku Klenotovi a rika "Nikdy nesmis zemrit, procez nikdy nikam nebudes chodit, aby se ti neco nestalo. A kolegum napis email at vynaleznou prasek na nesmrtelnost a pak budeme oba stastne lezet ruku v ruce na kanaptku uplne navzdy!" Tak.

plakát

Duch ve stroji (2017) 

Vubec, ale VUBEC bych nerekla ze se mi tohle bude libit! A pritom on jo! Na prvnich patnact minut jsem cumela jen s otevrenou hubou, to byla totiz prevelika snobarna! Pak se tempo trochu zvolnilo, ale i tak me cely film docela dost bavil. Vzdyt to neni spatne, podivat se jednou za cas na film ktery vas DOOPRAVDY bavi. Jedine ceho lituju ze jsem na to nesla do kina, to bych pak asi dala plnou palbu. Ale kdyz on clovek nevi co ten film bude zac plus clovek ma take trochu zgrapatou pater a delsi sezeni je pro nej tortura.. to se pak tezko planuji navstevy kina.

plakát

Dům v růžích (2002) (seriál) 

Mam Rada Kingovy televizni filmy. Pravda, ne vsechny jsou dobre, ale skoro vsechny maji takovou tu spravnou Kingovskou atmosku kterou, myslim, dovede vykouzlit lip televize nez Kino. Ty televizni adaptace mi prijdou takovy vic civilnejsi a to Kingovi slusi. Rose Red je "haunted mansion" presne podle mych predstav, libi se mi ze je to vsechno takove trochu zdlouhave, King i to zdlouhave dovede podat tak ze to cloveka zajima. Atmosfericky parada, rozhodne davam k oblibenym filmovym Kingum :) Stevvie nesmi nikdy zemrit. Musi se dozit tak 200 let a porad a porad psat knizky. Nebo prave takovehle scenare. Btw. "haunted mansion" je vubec moje oblibene tema, bohuzel jen malo filmu dovede vyuzit jejich potencial. A kdyz jedeme do Disneylandu tak vzdy musime jit do jejich "Haunted Mansion" a ja tam jdu vzdy tak minimalne petkrat za sebou a i kdyz je to samozrejme blbe jak svina tak ja se vzdycky raduju, neb je to ta nejvetsi roztomilost a kyc ever.

plakát

Duna (2021) 

Hmmm, tak ja nevim, ale nepamatuju si kdy jsem videla lepsi film. Oci jsem poulila a brada mi spadla. Prilis rychle to uteklo a po filmu jsem se hned vztekla ze uz neni druhy dil. A pak dalsi.. a dalsi. Kdybych mohla, podivala bych se vecer znovu, ale prijela dnes na par dni Klenotovo sestra ktera ceni pouze ruzne indie/low budget dramata. Oh to je ale kvalitativne mrzka recenze, ale ja jsem z toho filmu uplne hyn. Asi, nekecam, za me zatim nejlepsi film za poslednich tricet let.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

V kine! Videla jsem to v kine! Konecne! Vizual fantazie, pribeh nadhera, hudba epicka. Chyb nenachazim. Naposledy tady bylo neco tak famozniho pred 20ti lety u Pana Prstenu. Na prvni i druhou Dunu bych ted mohla koukat porad...