Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (625)

plakát

Mizerové (1995) 

Nemam moc rada takovehle urvane filmy na efekt. O to vic jsem byla prekvapena kdyz mi Klenot, pardon, chci rict Jezisek, pod stromecek nadelil Bad Boys doube Feature. Moc jsem nevedela co s tim. Dokonce jsem si kacirsky pohravala s myslenkou ze to nekde dostal zdarma a pak mi to vsunul jako darek (ja si pod stromeckem potrpim na kvantitu!). Ale to snad, doufam, ne. Takove veci dela jen bratr, ktery bydli v garazi a zivi se mimo jine drobnymi kradezemi. Ne Klenot! No ale zase k filmu: Docela se mi to libilo, pekne jsem si u toho vycistila hlavu, vubec me to neurazilo, zasmala jsem se a drzelo me to od zacatku az do konce. To je opravdu zajimave, jake filmy me obcas dovedou zaujmout. A dnes si dam ten druhy dil a musim rict ze se na to velmi tesim!

plakát

Funny Games USA (2007) 

Jedna dolu za fakt, ze se, alespon v mych ocich, jedna "jen" o pretacku pro emericky trh. To snad Mistr nemusel, mohl nam misto toho vpalit neco ale uplne jineho. To bysem se radovala lepe.

plakát

Domácí péče (2015) 

Nebylo to spatne, ale skakat radosti se mi nad tim take nechce. Nektere sceny mi prisly trochu dovedene ad absurdum, ale to bylo zrejme na efekt, protoze kdyby ve filmu bylo jen jak Mihulka chodi zaopatrovat apaticke duchodce, tak by asi film nemel zadnou dynamiku. Odbocka do alternativniho leceni mi prisla docela zajimava, ale i pres skvele herce tomu nemuzu napalit vic nez takovy ten solidni prumer.

plakát

Donšajni (2013) odpad!

Proc? Proc tohleto muselo vzniknout? Citim se velmi traumatizovana!

plakát

Vinnetou - Vinnetou: Tajemství Stříbrného jezera (2016) (epizoda) 

"Nejlepe se tesim na to, jak natoci prepadeni Petersonovy farmy!" sdeluji Klenotovi. "Ale v tom novem prece zadna Petersonova farma nebude, to je uplne nove a je to jinak, zase nic nevis!" s despektem me usadil Klenot. Ale tak jsem se stejne divala a zase se mi to moc nelibilo. Nepovedli se ani zde ti zaporaci, tady ten El Loco co ho hral ten otravny kanak, zase takovy castingovy fail... Btw. po skonceni filmu jsem rikala Klenotovi: "Pro nas to asi nebude, tento novy Vinetou. Ale treba to nejak oslovi ty mlade." A pak jsme prijeli k Schwiegermamma a tam byl synovec a my jsme se ho ptali jak se mu libil novy VInetou a synovec rekl "Langweilig!". Coz by asi v jednom slovu docela trefne shrnulo cely ten traktat co jsem zde nyni napsala ja.

plakát

Vinnetou - Vinnetou: Nový svět (2016) (epizoda) 

Vinnetou jako takovy docela svihak, ale zbytek teda asi ani ne. Nejhure jsem nesla nepritomnost charismatickeho a sofistikovaneho zaporaka typu Santner. Ten delnicky dozorce to moc nevytrhl, i kdyz se snazil a Jürgena ja miluji. Docela zklamani. Ale vyprava se mi libila a hudba take.

plakát

Láska nebeská (2003) 

To jsem si to vcera zase pekne pobrecela do polstare :) Nejoblibenejsi dejove linky: Colin Firt s portugalskou sluzebou a Emma Thompson s chlipnym manzelem. Klasika vanoc.

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Druhy dil mam za sebou a dojem spis rozpacity. Moc me to nebavi, a to jsem prosim velka fanynka Stivinove (podle me nejlepsi Ceska herecka soucasnosti). "Syrova" a "temna" atmosfera to je jako ze musim cumet na nekoho na zachode, na Duska hrajiciho souloziciho uchyla, sprosta slova, lehce retardovane vidlaky a na krajinu severnich cech zabiranou zasadne kdyz je hnusne? Jako asi se kouknu co bude dal, ale uz mam techhle pozerskych nesmyslu pomalu ale jiste plne zuby. Klenot byl otraven prevelice a rekl ze je to takovy "druhy extrem k Babovreskam". Hvezdy udelim az po poslednim dilu. Jestli se k nemu teda dostanu. Doufam ze jo.

plakát

Rammstein in Amerika (2015) (koncert) 

Vyborny a zajimavy dokument. Koncert pak take bombice. Povinnost pro fanousky Rammstein a ja verim ze ani ostatni se nebudou nudit!

plakát

The Voice of Germany (2011) (pořad) 

Vcera skoncila zatim posledni rada Voicu v Nemecku. Nevyhral muj Kandidat, ale fakt ze mu v pulce jeho "vitezneho singlu" nemci pustili reklamu byl take tak trochu doof. Jinak me se tenhle koncept libi, videla jsem i jakesi dily ceskeho a ten nemecky se mi zda lepsi, zu jen tim ze tam maji lepsi coache (v cesku Michal David, Kabat, Rhythmus.. wtf? v Nemecku jsou to lidi co delaji opravdu kvalitni muziku). Take Nemci maji vyborne "star guests", treba vcera tam byla Alicia Keys, vyborna, malem jsem se rozbrecela dojetim. Tak ony si tyhle zahranicni superhvezdy spis zpropaguji svoje nove CD pro evropsky trh v Nemecku nez v Cesku, to se zase neni co divit, za to cesi nemuzou. Nejlepsi Moment cele Historie nemeckeho "TVOG" bylo finale prvni rady kdy jedna z finalistek (Ivy) zpivala duet "Shake it Off" s Florence z Florence & The Machine. To jsem tedy valila oci. Jinak tady v Nemecku tahle Show vyprodukuje sice kvalitni, ale prece jen ponekud instantni hvezdicky. Ted to je myslim pata rada a nepamatuju ze by se nekdo z vitezu opravdu vyrazne prosadil (ten trapas s Jame Lee na letosni Eurovision fakt nepocitam...). Mi oblibeni porotci: samozrejme Fantas, to jsou proste bohove (hlavne ten jejich "vitezny pochod" :D a vubec nejlepsi hlasky), skoda ze pristi radu uz asi nebudou :/ Koho naopak nemusim je Samu Haber (tery nahradil Reje). Ten je nejen trapny, ale i sprosty. Kazde jeho druhe Slovo je "fuck" "fucking" nebo "scheisse".