Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Duna (2021) 

Film se mi líbil, po grafické a esteticke stránce podle mě nádherný, po audiu taky. Ale k pribehu. Jakožto člověka co četl knihu jsem byl v obraze, viděl sem souvislosti, chápal co se děje, narozdíl od kamarádů kteří film viděli a bylo to jejich první setkání s dunou, ti odcházeli z kina zmatení. Přijde mi ze film se převážně snaží zachovat zo co je v knize na úkor diváka který nemůže některé věci pochopit z důvodu ze se je tvůrci rozhodli vynechat. A ne všechny věci co funguji v knize funguji na plátně. - z tohoto důvodu chápu ze nekterym může prijit film na základě tohoto horší

plakát

2001: Vesmírná odysea (1968) 

tak, film byl možná dobrý kdysi dávno, když byl ještě "nový", ale dnes.......nudááááááááá u filmu se mi podařilo 3x usnout. celý film by po vystíříhání X-minutových absolutně neduležitých pasáží šlo zkrátit na přibližně 20-30minut.....ohledně příběhu, ani mi nepřišel zajímavý, vždy když mi už něco začalo připadat zajímavé, tak BUM, střih (který měli radši dát do nudný části) a vše zajímavé je pryč a v příběhu jsme se posuniti o několik měsícu dopředu. Po technologické stránce musím uznat že je udělán dobře, poud vezmu v potaz dobu, kdy byl film vytvořen, tak technologicky uplně užasný, hudba taky ušla.....ale jinak :/ budilo to ve mě dojem, takového technologického "benchmarku" závěr: pro dnešního diváka nuda (pokud neexistuej nějaká "shorted verze") kouknout možná tak protože to je "klasika"

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

nejlepší film co sem v poslední době viděl. ve filmu nebyl stereotyp jako v jiných filmech s podobnou tematikou. film mě celou dobu napínavou atmosferu, a nebyl natolik předvídavý jako většina filmů. za mě 5 hvězdiček.

plakát

Signál z neznáma (2014) 

film....jo, bavil mě v některých částech, ale udělal sem chybu že jsem čekal něco od příběhu, tady se rozjelo takovejch věcí, který nebyli ani náznakem vyřešený. nějaké části mi připadali trochu mimo, vzpomínkové části...nuda, která nic neřekla. Těch pár věcí co vysvětlili sem zjistil už sám předtim. ted se jen rozhoduji zda 1 nebo 2 hvězdičky.

plakát

Resident Evil: Odveta (2012) odpad!

předchozí díly ještě nějak ušly (nejlepší stejně byla 1čka). Problém tohodle dílu je že překopává příběh jedničky, jsou v něm věci absolutně nedávjící smysl. 98% filmu je spomaleno pro lepší efekt, takže film má veskutečnosti tak 28 minut, které byly potřeba roztáhnout na hodinu a půl. A víte co je natom nejlepší, bude to mít pokrčování, jsem zvědavej jestlibude ještě horší :D, prozatím kvalita Resident evilu exponenciálně klesá.

plakát

Herkules: Zrození legendy (2014) odpad!

proč dávám hodnocení "odpad"?.....protože horší nejde. Hlavní hrdina je nesympatický a necharakterní. Bratr hrdiny vypadá jako špatný klon cezara z Gladiátora a "otec" herkula je ve filmu asi nejsympatičtější osoba (a to má bejt ten špatnej). Film obsahuje takové časové skoky že za 10 minut je hrdina v řecku, v egyptě, zase v řecku, a pak zase jinde. Rozhovory bez smyslu (nenavazovali apod.). SPOILER!! Vše pak završí vikingové vybíhající z brány řeckého města. KONEC SPOILERU!! Prostě dle mého je i Megažralok versus obří chobotnice oproti tomuhle menší bečko. Ale nadruhou stranu, pokud se chcete pobavit, tak komedie to je dobrá. Kdyby film nesl označení komedie, má ode mne tak 4 hvězdičky.

plakát

Elysium (2013) 

Asi jsem čekal od tvůrce Distrikt 9 víc, ten mě na rozdíl od Elisia velmi zaujal. Elisium bohužel není ničím výjimečný, ve filmu se dle mého naleza spousty nelogičností, některé větší, některé menší, příběh je celkem slabý a hudba nestojí za nic moc (celí film doprovází hučení strojů z války světů). Dle mého film není špatný, ale ničím zvláštním nezaujme.

plakát

Wolverine (2013) 

než jsem film zkoukl, bál jsem se aby to nedopadlo s filmem špatně, ale po zhlédnutí jsem byl spokojen. sice mi ve filmu přišlo, že tam bylo pár věcí neshodující se s komiksovými zákonitostmi, ale i tak film byl velmi dobrý.

plakát

Hunger Games (2012) 

o tomto filmu jsem slyšel spousty věcí, některé že je film špatný, a pak opačný názor, že je film výborný. nakonec jsem tedy na film koukl, a byl jsem mile překvapen. film má dle mého výbornou atmosféru příběh taky dobrý. musím uznat že jsem nečetl knižní předlohu, ale možná to je také důvod proč se mi film líbí. dle mého, dobrý film, už jsem zvědavý na pokračování.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

po zhlédnutí traileru jsem se lekl, film ve finále sice vypadá lépe, ale.... tento film je dle mého zaměřený pouze na lidi, kteří milují souboje obřích robotů, obří příšery a podobně. ve filmu je tolik nesmyslných věcí až to skoro bolí :D. některé efekty sice vypadali pěkně, ale tím se nic nezachrání. na filmu se mi asi nejvíce líbila hudba, která je dle mého povedená, ale to je asi tak vše.